Dajcie znać jak rozwiązanie jakieś będzie szkoda czasu na kombinowanie.
Wersja do druku
Dajcie znać jak rozwiązanie jakieś będzie szkoda czasu na kombinowanie.
i przestało działać
W żaden sposób nie odpale gry.Mignie obraz przy kliknięciu graj i na tym się kończy.Antywirus odinstalowany.Dodatki do przeglądarki również.Na wersji portable przeglądarki to samo.Zgoda na otwieranie aplikacji jest. Win 7
Niestety ale nie działa
i nie zależnie jakiej się użyje przeglądarki bo client sam w sobie jest osobną przegladarką taką bez przycisków i możliwości ustawienia
uruchamia się po naciśnięciu GRAJ z informacją "Your client could not be uptdated!"
kurcze, naprawdę jak z covidem, zobaczcie na nasze dołączenia do gry, covid zabija emerytów bb "growych" emerytów
po pobraniu klienta z 50 levelu cofnęło mnie do 17, nie jestem w gildii w której byłem, wyspa czysta, to jakaś masakra
gra działa ale jest brak serwera rozmów
@BB_Penelopa ; @ubisoft -> ja nie wiem kto planowal u was tą "migracje" na nowego klienta -> ale tak sie tego nie robi...
powinniscie zostawic przez jakis czas obie wersje by ludzie na spokojnie mogli sobie to zainstalowac (podpytac innych jak rozwiazac ich problemy z instalacja itp.) i przyzwyczaic do nowego..
a nie na zasadzie - cos nie poszlo ? sorry - to nie zagrasz
Nee działa -pisze ze "koniecznie uruchom grę za pośrednictwem strony internetowej. upewnij się również, że nadal jesteś zalogowany." Co mam zrobić
Wszystko robię wg. "poradnika", wyczyściłem pliki przeglądarki/odinstalowałem/zainstalowałem/wylogowałem/zalogowałem i nadal to samo, gra nie jest warta zrobienia "format C:" po prostu kończę z graniem... Miło było...
[poniżej link do komunikatu który ciągle mi się wyświetla]
https://drive.google.com/file/d/16Ue...ew?usp=sharing
Pięknie śmiga bez lagów ;) tylko długo się uruchamia ta apka :) a tak bez zarzutu super BB :)) dziękuję :)))
Niestet, gra nie działa
ino to szybko zmieniac bo starzy gracze z win 7 nie pograj a ja nie bede dla gry kupowal nowego windowsa lipaaaa straszna
żadna ściema nie było żadnych problemów z instalacją uruchomieniem ;) appka tylko się ładuje długo :) zalecam chwilę cierpliwości i można łupić ŁG ;))
cóż ci mam poradzić że mi działa, a Tb nie ? dlaczego od razu widzisz spisek ? widzę na moim serverze pokaźne grono graczy którym gra działa :))
nie działą
nic z sugesti nie działa nie widzi klijenta
Przełączyłem net z orange neostrady na t-mobile lte i poszło. błąd był "client could not..."
Długo się ładowało, relog, poszło szybko, powrót na orange i już ok.
Dodatkowo podgrałem plik wg:
https://forum.diesiedleronline.de/th...stphase/page56
napiszę krótko Nie działa ..
@Smaximus po instalacji - wejdz jeszcze raz na strone glowna i kliknij graj <moze zadziala...>
Klient się wiesza w trakcie uruchomienia. Brawo. W oknie ładowania gry mam Die Siedler online.
W poniedziałek problem z kontem, a które nie mogłem się zalogować. Okazało się, że po dwóch miesiącach od odłączenia z FB nadaj muszę się logować przez FB. Dzisiaj problem z klientem, który nie może się uruchomić.
https://gyazo.com/c8a4c55e19192f0b9c18f528b8950e1a
Dziala. Instalacja bez problemu żadnego. Z początku był problem pisało w oknie program nie odpowiada. Druga próba i załadowało grę bez problemu i działa dobrze.
nie ogarniam na starym kompie w pracy klient odpalil a w domu na nowym nie :(
Gra nie działa szkoda :( u mnie pewnie z powodu windowsa xp :) nowy Pc dopiero w połowie stycznia event przepadnie to nie będzie mi się chciało grać, pierwszy nie zaliczony od 5 lat
, najwyższy czas na zmiany, łezka w oku ale co zrobić
nie da sie tego zainstalować... zatem koniec gry...pozdrawiam
"Błąd otwarcia pliku do zapisu C:\Users....\The Settlers Online.exe"
edit:// Wyłączyłem antywirusa i zainstalowałem, Nadal po wciśnięciu "Graj" przerzuca mnie do "Pobierz". Gra się nie uruchamia.
Nie działa, pobrałam, zainstalowałam i jak wciskam graj nic sie nie dzieje wyskakuje okienko z błedem i pisze by skontaktowac sie z supportem
potwierdzam nie działa
kilkakrotnie juz to robiłem i nic
nie działa najnowszy klient
Za pierwszym razem wszedłem do gry ale jak wyszedłem to juz nie potrafie wejść i Gra nie działa wyswietla sie taka informacja //prnt.sc/w5icwj
witam , mam problem jak kolega . Brak aktualizacji klienta ,dziadostwo i mizeria . Jak mam sie zalogowac?? pomoze ktos?
nie działa pod przeglądarką
co to za szajs skoro pobieram instaluje i wychodzi napis
TA APLIKACJA NIE BEDZIE DZIALAC NA TWOIM KOMPUTERZE
są jakieś wersje tej nowej aplikacji na system win 10 czy nie wiem zależna od terabajtów na kąpie
zmiana internetu i powrót do starego dostawcy i wszystko działa pozdrawiam - problem jest z dostawcami internetu
zmiana internetu i powrót do starego dostawcy i wszystko działa pozdrawiam - problem jest z dostawcami internetu
pobrałam, zainstalowałam, zezwalam na uruchomienie aplikacji... i nic. gra się po prostu nie otwiera( firefox, chrom, opera). po 6 latach budowania wypada się z tso pożegnać. szkoda...
w końcu mi się odpaliło ale gra się ładuje już ze 100 razy i za każdym razem brak odpowiedzi