dziś tez kaszana ....
Wersja do druku
dziś tez kaszana ....
po aktualizacji jest gorzej niz było
zamiast niepotrezbnych eventów, budynków i innych pier... niech tylko naprawią błędy które informatycy? z BB sami robią
coraz częściej szkoda mi czasu na logowanie i na grę
Tak jak miałem problem tak znów mam. Wczytuje się znów ponad godzine i nic. Czuje że to będzie niezapomniany event, a raczej za wiele go nie zobacze. Jak mam tracić tyle czasu na logowanie to się odechciewa grać.
6 godzin próbuje się zalogować, zmiana przeglądarki nic nie daje, nie żebym się skarżyła, raczej czas i pora zmienić grę, dziękuje BB :))
czy ktoś również dziś ma problem z logowaniem? niestety chyba czas zakończyć tę grę. 7 lat zabawy trzeba zakończyć przez problemy techniczne? przy obecnej technologii to na prawdę wygląda komicznie...
cały czas jest problem
Witam serdecznie!
Uprzejmie informuję, że wraz z ostatnią aktualizacją została wdrożona poprawka mająca na celu poprawę szybkości ładowania gry. Wyczyść proszę pamięć podręczną przeglądarki, a jeśli problem nadal będzie występował sprawdź proszę, czy pojawia się także na innych przeglądarkach i w trybie incognito.
Spróbuj także zastosować się do wytycznych opisanych na naszym forum: https://forum.thesettlersonline.pl/threads/46382
Niestety nie możemy zagwarantować na 100%, że wykonanie tej procedury skutecznie skróci czas logowania, gdyż są to tymczasowe rozwiązania zaproponowane przez naszych graczy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
nie Penelopo, nie został wgrana
https://forum.thesettlersonline.pl/t...l=1#post282044
Tymczasowe rozwiązania zaproponowane przez graczy? To się dowiedziałem ze gracze prowadzą te grę
Przed tą poprawką gra mi się ładowała w zasadzie normalnie, rzadko był problem.
Po wgraniu "poprawki" i odpaleniu eventu - rano udało się raz zalogować, a teraz od 16:10 próbuję i może do nocy da się wejść do gry.
ps: oczywiście problem występuje na wszystkich przeglądarkach na różnych komputerach, na różnych łączach, więc proszę nie sugerować, że problem jest po stronie użytkowników.
penelopa czy wy udajecie ze jestescie slepi albvo naprawde jestescie slepi ... tysiac postow o tym ze wasz epoprawki nic nie daja i dalej problemy sa a wy jedno i to samo ... na cholere te nevent ? zajmijcie sie gra aby kazdy mogl grac jak wczesniej a nie na sile wprowadzacie jakies eventy tam gdzie gra ledw ozipie
ee dopiero 213 postów... jak będzie 1000 to może naprawia ;D
jeszcze jest drugi podobny temat i jeszcze wiecej postow :)
https://prnt.sc/o65bl1
Gość się zawiesił i tak od 10 stoi, 1,5h (w między czasie ok. 5x waliłem F5 bo ile mozna na bezruch patrzeć)
Walnąłem F5 bo z przygody sie wyjsc nie dało a co dopiero wojsko wysłać.
Kaleka...
logowanie dzisiaj 8-15,brak rezultatu!!!!! porazka!!!!
Nadal ten sam problem - LOGOWANIE- a póżniej dacie po parę monet za ciężko zdobyte eventowe pisanki czy footbolówki i myslicie że jest OK - to się nazywa DRAMAT- z waszej strony- siedzę i klikam 2 godziny ponad żeby otworzyć te j.... okienko - że tak nazwe po imieniu - to po co robicie te eventy jak nie dajecie rady z logowaniem ????
Czy to jakiś żart od 14nastej do prawie 17nasej nie mogę się zalogowć !!! Dramat po prostu
To norma. Ja wchodzę na 1-2 godziny po czym muszę zrobić relog i 3h czasem 4h potrzeba aby się zalogować. Pasek stoi w miejscu i albo masz farta że Ci ruszy albo robisz relogi bez końca. I jeszcze twierdzą że zmniejszyli rozmiary plików jak od ostatniej konserwy mam większe. Kpina i żarty, tak samo jak event.
Głowa do góry Mar ja od wczoraj się zalogować nie mogę :D . Pozdrowienia dla techników hehe :P
Dochodzi 20ta a ja dalej patrzę w tego chopka z piłką :) próbując sie za logoać od 14 nastej - nadal DRAMAT- czy ktoś to wogóle ma jakiś nadzór nad tą grą ???
probuje zalogowac sie od rana i kicha :(
i jak tu otworzyc kalendarz zrobic zadania a tak czekalam na ten event
Premium odpalone, premia od przyjaciela odpalona, wojo wyszkolone , event uruchomiony i .... ups nie można sie zalogować. Rano 4,5 h teraz od 18.00 i bez rezultatu. Komentarz chyba zbyteczny.......choć na usta ciśnie sie to i owo....
to właśnie lubię w tej grze zanim się zalogujesz to litra trza zrobić
Hahaha promocja klejek a zalogowac sie dalej nie mozna !!! Trzeba miec tupet!!!
W ciągu trzech godzin jakie miałam przeznaczone na grę nie udało mi się zalogować tradycyjnie. W końcu żeby nie stracić dnia zalogowałam się na puffinie . To sobie pograłam- normalnie klękajcie narody.
Ja pierdziele nie idzie się zalogować i jak tu nie pić? ehehhe
Uważam,że powinni dać jakąś rekompensatę nie dość ,że nie idzie sie zalogować to ceny u kupca dramat
i mi się trafiła ta atrakcja, dostałam zaproszenie do kooperacyjnej i wywaliło już na stałe, dobrze że chociaż dodali możliwość anulowania zaproszeń i przygód, przynajmniej się innych nie zablokuje na 2 dni
Po co Event jak zalogowac sie nie mozna!!!! A do tego promo na klejki, powinno byc 300%.... BB osiagnelo poziom master bezradnosci !!!!!
też nie mogę wejść ech....pasek staje w połowie i nic nie pomaga
zamiast logowania jest promo na klej ... polityka bb
Gra powinna działać na standardowych ustawieniach przeglądarek ale nie działa
Jak wam nic nie działa możecie spróbować jeszcze mojej przeglądarki która mi działa ja ją trochę przerobiłem żeby działała
Jest to przeglądarka Chromium bez instalowania zawiera swój własny flash player nie upomni się o aktualizowanie czy instalacje flash playera
dodatkowo zawiera już cache z plikami gry po aktualizacji 18-06-2019 (cache nie zawiera plików serwera testowego)
Żeby działała poprawnie wymaga wypakowania bezpośrednio tylko na dysk C a na dysku C utworzy się folder Settlersy
Nie zadziała wypakowana do innego folderu czy lokalizacji ustawiona na dysk C
C:\Settlersy\Settlersy.exe
i w nim jest mój starter przeglądarki który uruchamia ją razem z tym cache z plikami gry we właściwy sposób
wyczyszczenie cache lub zmiana lokalizacji folderu Settlersy sprawi że nie zadziała gra
a i nie używajcie tej przeglądarki do przeglądania internetu do gry w settlersy tylko przeznaczona
każda większa zmiana tego cache co zawiera może się skończyć tym że gra się nie załaduje
Będzie pewnie działała do czasu aż nowa aktualizacja gry będzie
a żeby ją usunąć wystarczy skasować folder Settlersy z dysku C bo ona się nie instaluje
Pobierany plik to samorozpakowujące się archiwum WinRAR
Link: Pobierz Zmodyfikowana przeglądarka + Flash + Cache z plikami gry
Pojawiła się nowa poprawka gry 5 lipca 2019
a ta przeglądarka była zaktualizowana do poprawki 18-06-2019
i ta przeglądarka jest już nieaktualna i nie będzie działać
jak ktoś będzie chciał zaktualizowaną wersje tej przeglądarki niech mnie powiadomi w grze lub wiadomość przez forum
też mam problem z wejściem do gry:(
mi też gra nie działa:mad::mad:, w połowie ładowania staje i ani drgnie. Wyłączcie ten g.... warty event, przed jego włączeniem przynajmniej gra działała. Rok w rok to samo, zaczyna się event a w zamian za gra przestaje działać. Wielkie brawa dla pseudo programistów BB, tak spier... grę to chyba tylko oni potrafią:D:D:D Zwiększenie cache przeglądarki, reinstalacja, zmiana przeglądarki itp. nic nie daje. Dzień w dzień czekam ponad godzinę na uruchomienie gry
Jakaś masakra, od 17.00 próbuje wejsc do gry i nic. Skorzystałam z tych porad opisanych kiedys na stronie, wyczyściłam pamiec, ciasteczka i dalej nic. Jak to jest że w konkurencyjne gry można grac i bez problemu sie zalogować a do tej sie nie da.
odechciewa sie grac. godzine ladowania i nic. od 24h nie moge sie zalogowac
przez jakis czas po tych ich przegladarkowych poprawkach sie ladowalo 2 min ale ostatnio to paranoja. od wczorajszego popoludnia az do teraz nie jestem w stanie sie zalogowac. Zbierajcie za mnie pilki :P