Chciałbym pakiet drzewek ozdobnych, ponieważ dzięki niemu moja wyspa stałaby się ładniejsza
Wersja do druku
Chciałbym pakiet drzewek ozdobnych, ponieważ dzięki niemu moja wyspa stałaby się ładniejsza
Chciałbym wesołego geologa, bo tym, których mam, powtarzają się już dowcipy :)
Chciałbym wesołego geologa gdyż jeszcze go nie mam
Osadnicy polubili mieszkanie na wodzie. Chciałbym pływający dom.
Chciałbym pływający dom, ponieważ moi osadnicy bardzo lubią spędzać wolny czas nad bezkresem wód otaczających Naszą małą krainę!
Chciałbym wesołego geologa aby rozbawił pozostałych ponurych geologów
Chciałbym wesołego geologa ponieważ pozostali są smutni i słabo pracują.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ idealnie mi zapełni cały rząd geologów w gwieździe.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ ciągle mi czegoś brakuje....:) .
chciałabym pływający dom, albo nawet dwa, bo cierpię na chroniczny brak w ludziach, a kolejny lvl sam się nie wbije
Chcę pływający dom, ponieważ muszę narobić dużo wojska żeby móc robić przygody :)
Bardzo proszę o pływający domek, ludków coraz więcej, a miejsca na wyspie coraz mniej....
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ szybkość jest ważna gdy daleka droga.
Chciałabym wesołego geologa, ponieważ brakuje mi jednego do szczęścia.
Chciałbym pływający dom, ponieważ moi osadnicy nie mają już gdzie spać.
Chciałbym pływający dom, ponieważ mam zbyt małą liczbę osadników i miejsca na wyspie.
Nie ukrywam, że pakiet medyczny to je to czego chcą moi generałowie:)
Chciałabym wiśnie, ponieważ moi osadnicy lubią owoce
Chciałabym wesołego geologa, ponieważ rozweseliłby pozostałych..
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ generałowie padają jak muchy :(.
Chcę DOMEK NA WODZIE bo DOMKÓW NA PRERII tu nie ma
Chciałbym wesołego geologa , jak bedzdzie to bedzie sie dzialo bedzie wesolo :)
Chciałabym pływający domek, ponieważ moi osadnicy lubią patrzeć z okien na morze.
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ za często ich brakuje.
Smutni bezdomni osadnicy proszą o własny kąt. A ponieważ zawsze marzyli o żeglarstwie Pływający dom jest szczytem ich pragnień. Podpisano przewodniczący związku bezdomnych osadników.
Chciałbym Statuę Szalonego Królika, by wszyscy na wyspie oszaleli. Pozdrawiam.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę zmniejszyć bezrobocie na mojej wyspie gdyż mam mało geologów którzy z byt wolno szukaja złóż
Po wielkiej tułaczce dotarł do upragnionej studni życzeń ,padł na kolana wiedząc że jego życzenie może się spełnić .
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/g.../igg/well2.png
Spojrzał na cudowną studnie i wyszeptał studnio studnio proszę o dziesięć czekoladowych pralin bym mógł wykorzystać ich
magiczną moc do produkcji w Magazynie prowiantu. Wyjął z kieszeni gwiezdną monetę i wrzucił ją do studni czekając na rezultat.
Przydałaby mi się statua lwa do straszenia myszy, które ciągle wyjadają mi zboże w magazynach
Chciałbym wesołego geologa, złóż na wyspie dużo, a ekspploatacja szybko je wyczerpuje, więc geolodzy mają pełne ręce roboty i ciągle ich mało.
Strasznie mi łeb pęka... stydnio, poprosze pakiet medyczny !
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ na mojej wyspie ciągle brak specjalistów w dziedzinie kopania ... dołków pod innymi.
Chciałbym Ekstraktor rudy żelaza ponieważ żołnierzy codzień narażam
Studnio zyczen chcialabym pakiet medyczny, poniewaz mam strasznie chorowitych generalow i kaszla w szaliki jak jada na Wikingow :(
Poproszę pływający dom, gdyż buduję drugą Wenecję.....
chciałbym pływający dom, ponieważ osadnicy lubia plywac, ale nie maja gdzie mieszkac
Przydałby się wesoły geolog aby było weselej ;)
Chciałbym pływający dom bo osadnicy nie mają gdzie spać i koczują na plaży
Chciałbym wesoły geolog bo górnicy smucą się jak nie wiedzą gdzie kopać :)
Chciałbym pływający dom albo dwa, ponieważ przymusowo zakwaterowano mi kilka uchodźczyń i śpią na podłodze.