dobre dobre
Wersja do druku
dobre dobre
Na czas oczekiwania zapraszam pooglądać memy. Mamy już pierwsze z BB:
http://memy.pl/mem_928454_programisci_bb_odkryli
pewnie przed 15 wszystko " ruszy " bo pewnie połowa nie będzie działała !!!
jak dla mnaie to juz konserwa moze trwac do 22, przynajmniej mi premke by przedluzyli , jestem wsciekla
tak to jest jak sie na 3 zmiany robi....a akurat 2ga wypadla. Prze***... ;)
Dostaniecie 1 dzien Premium za free, nie plakac !! .... A te co macie to napewno tez dostaliscie za free :P
no i już mamy poprawkę:) do 13:30:)
nuuudzę się.... co by tu popsuć?;)
do 13.30 ( to dalej prima aprilis)
u mnie już działa
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte OKOŁO 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
Ciekawe co u niego znaczy OKOŁO
była wczoraj promocje klejnotów 3x trzeba było kupić milion-- to dlatego była promocja ze dzis 3/4 dnia nie bedziemy grac
"Gdyby coś się zmieniło, dam znać." Dobre Już po prostu nie mogę wytrzymać ze śmiechu
Hy to ludzie potraca kopalnie :D
prawdziwy prima aprylis :)
Kto normalny włącza premium przed konserwacją? Przecież co tydzień są problemy.
ja bym napisala, pier.... sie .... jak by cos sie zmienilo dam znac :)))
JA, ale widać nie jestem normalny :D
A kto normalny dziwi się konserwą konserwy?
około znaczy ze na pewno nie przed 13:30
A wy myślicie że za co była ta promocja x3 na klejnoty po to że w zamian będziecie mieć x3 dłuższą konserwę :D
coś ta 8 :30 się dłuży może jutro się uda:)
nie rozumiem jednego, po co 5 razy uaktualniać i zmieniać (przesuwać) godzine odpalenia gry jak można było napisać raz: "... czekać, jak bedzie to bedzie, a czy bedzie to zobaczycie ...."
Co do samego info o konserwacji to mogli by wysyłać wszystkim na PW. Wczoraj jak się logowałem do gry info nie było a jak zamykałem TSO nie sprawdzałem czy jest konserwa.Konserwa raz w Czwartek raz Wtorek ehh.
Jednym słowem o 4 rano byłem niemile zaskoczony,po dwóch latach gry jakoś do tego się przyzwyczaiłem ale czy musi tak być ?
Cytat:
Aktualizacja (12:17):
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
BB_xaar
Xaar znów ciepniecie jakies śmieci za niedotrzymanie godziny zakonczenia konserwcji zeby zatkac ludziom gęby ?
Jaja sobie robicie z nas i to nie te eventowe !
Głupi żart na 1 kwietnia ?
5 godzin dłuzsza konserwacja ? ludzie tez pracuja chca wejsc na gre przed [raca to oczywiście nie da sie bo BB ma takich a nie innych "TECHNIKÓW". jak ktos juz napisał : ZAMIEŃCIE PIEKARZY NA INFORMATYKÓW !
PS: DŁUGO BEDE CZEKAŁ NA ODPOWIEDZ Z SUPPORTU JESZCZE ? W SPRAWIE BLOKADY NA KONCIE ? BO MAILA ZE WYSŁAŁEM TO DWA RAZY POTRAFILISCIE NAPISAC ALE ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE JUZ NIE ;/
Ja prdl! Toż to kuźwa jakaś totalna porażka! Z 6h planowanej konserwy robi się prawie 12! A chwilę po włączeniu serwerów będzie na pewno konserwa po konserwie :/ BB ogarnijcie się w końcu, bo naprawdę odechciewa się grać
ooo trwająca konserwo idź już w diabły jedne....nie ogarniam jak mozna o tyle wydłużyć konserwę...5 h więcej to jest totalna pomyłka..;/!!
hehe mówiłem nie wcześniej niż 16,i to jak dobrze pójdzie
podobno wyczyściło dane z części kont (surki itp) i starają się to przywrócić
O 16:00 w BB kończą pracę więc jak się nie wyrobią to gra będzie dopiero jutro ;)
Przestańcie się spinać bo wam żyłki pękną :D
z potwierdzonych informacji wynika że konserwacja przedłuży się do 14:00 na chwilę serwery zostaną włączone po to by wychwycić pewien obecny problem który ciężko obecnie zlokalizować! po około 30 minutach gdy już dzięki waszej pomocy uda się namierzyć problem serwery zostaną wyłączone, rozpoczną się prace nad poprawką zaraz potem zostanie etapami wgrywana gdy to wszystko zostanie zakończone będziecie mogli spokojnie grać, planowa data zakończenai wszystkich dzisiejszych prac to 18:00
Konserwa zostanie zjedzona dopiero w lutym:D(nie ma kto tego jeść już) i to nie jest żarcik na prima aprilis:D
co byś pękł od tego entuzjazmu
ale jaja:)
Oczywiście. Pełen profesjonalizm BB!!! Kasę wczoraj zarobili... a teraz to się bujajcie gracze...
W związku z zaistniałym stresem i brakiem możliwości przełknięcia browara my niżej podpisani rządamy: wydania każdemu graczowi który na forum wypowie sie że ta konserwa stanowiła dla niego stres (ma to ocenic w %) odszkodowania w postaci 500-2000 jajków malowanków, 50-150 koszy z banankami, wsadzenia weterana w ilosci nieograniczonej do targowiska gildii za przysłowiowego grosza gildijnego, to na początek
szok to dopiero będzie jak zobaczymy efekty tej konserwy :))))))