Łuhu, cóż za refleks. Pamiętnik dodany na 12h przed eventem ... Jest impreza.
Wersja do druku
Łuhu, cóż za refleks. Pamiętnik dodany na 12h przed eventem ... Jest impreza.
Tak, tak byłem na testowym w pierwszym dniu eventu. Sprawdziłem ogólną zawartość i ceny :p Ale był obiecany pamiętnik :p
Ceny są z kosmosu. Tacy gracze jak jak z niskim levelem i małą ilością odkrywców mogą sobie pozwolić jedynie na miszcza sztuk walki albo weterana + odkrywcę albo budynki i to pod warunkiem że uda się sprzedać kilkadziesiąt premii które udało się nagromadzić od ostatniego eventu... Bo zakup klejnotów na pisanki wykluczony. Nie przy takim podejściu do klienta
Nie chciałbym Cię martwić, ale jeżeli zapytasz kogokolwiek kto gra tutaj od początku to powie, że też niewielu na początku mogło sobie pozwolić na kupno wszystkiego z eventu. Plusem nowych eventów, jest to, że dostępność jaj jest łatwiejsza.
może to żart primaaprilisowy z tym eventem :) i zamiast tego będzie jak zwykle ... obszar serwera uszkodzony :/
eeee tam, Króliczek przy specjalistach w poście Teromorta jest... hmmm... bardzo smakowity ;)
za tego Króliczka mają spory plus :D
a co do reszty... nikt nie obiecywał, że będzie łatwo :)
będzie sie działo :) nie odpali pewnie o czasie
dajmy im szanse
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!
"Aktualizacja (07:58):
Wygląda na to, że konserwacja potrwa nieco dłużej. Gdy tylko uzyskam dokładny czas zakończenia prac technicznych, dam znać."
hyhyhyhyhy
I już się zaczyna:)Aktualizacja (07:58):
Wygląda na to, że konserwacja potrwa nieco dłużej. Gdy tylko uzyskam dokładny czas zakończenia prac technicznych, dam znać.
to daj znać , podaje telefon : 99999 bez kierunkowego :)
aha zapomniałem dodać :
łolaboga jedynego moje kopalnie złota moje bufy i inne takie tam ( zalewam się łzami ;( )
Standard nigdy nic dobrze nie umieją zrobić. Chyba pora zmienić na bardziej kumatych ludzi w BB, którzy bd posiadać klepki na właściwym miejscu by do tylu bugu/lagów/błędów nie doprowadzać.
Przynajmniej informowanie powinno być lepsze to nic nie kosztuje, a graczy by ucieszyło
1...2..3... czas na lament i łamanie :)
BB_xaar -> czy uzyskałeś jakieś info o ile będzie przedłużona konserwacja?
8:30 i nie działa
ja będę bronił BB jednak ( już nie chodzi o to że las rozliczyli ) ale młodzi jesteście i nie pamiętacie, jak to w 1964 roku było jak wprowadzali Ewent z dyniami. Też były obsuwy.
Obsuwy były , są i będą jak serwery BB serwerami BB
Tylko już po obsuwie moze się okazać ze kolejna konserwacja jest potrzebna, A TEGO NIE ZDZIERŻYMY
A w '56 co się działo:)
Ja... nie działa jest 8:37, jak żyć:D
no to byly czasy:)
może do obiadu włączą :)
z powodu nie pomalowanych jajek konserwacja potrwa do wieczora. Bardzo prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. Już jadą do nas Panie które sa profesjonalistkami od jajek :)
nie do obiadu tylko zaraz ja na 10 do pracy mam niech sie streszczaja bardziej
żeby nie potłukły
obstawiam 10-11 włączą ale to tylko marzenie pewnie po 12 będą serwy a o 14 druga konserwa do 18 co poprawi błędy pierwszej :)
no i pareset jajec w plecy...
no ja mam swoje to dla mnie mozecie wlaczyc nie potrzeba mi wiecej:)
Na razie to jakoś same zbuki się trafiają :) Czekajta Mr. Xaar się obudzi ok 9.00 to wszystko pochyta ;p
wczoraj tyle na kleju zarobili, że pewnie popili z radości to i konserwa musi być nie udana :)
Info z głównej
Aktualizacja (07:58):
Wygląda na to, że konserwacja potrwa nieco dłużej. Gdy tylko uzyskam dokładny czas zakończenia prac technicznych, dam znać.
Fasi nie powtarzaj info ....
Co do konserwy, to lepiej niech potrwa trochę dłużej, to może nie będzie JAJ - heheheheh :D
PRIMA APRILIS
miało być 1 z przodu godziny końca konserwy = 18:30 :D
Kończcie z tymi jajami -za długo gotowane będą za twarde a takich nie lubię
dobra niech puszczaja a puzniej zrobia konserwe dodatkowa jak bede w pracy
Sorry, nie zauważyłem ;)
Jaja zgodnie z tradycją muszą być :D