ta prezent 250 doładowania albo jakiś surowiec ... mogli by się lepiej postarać jak kiedyś .
Wersja do druku
ta prezent 250 doładowania albo jakiś surowiec ... mogli by się lepiej postarać jak kiedyś .
niech dają po 5k rudy żelaza:D:D:D
i 20k klejnotów:D:D
Ta konserwa jest po to żeby przygotować na jutrzejsza konserwe wprowadzenie ewentu. Jak i się nic nie wysypie to ewent wystartuje.
Zastanawiam sie dlaczego zawsze Nowa Ziemia jest zaktualizowana najszybciej...czy nie mozna by losowo co konserwa inny serwer uruchamiac na poczatek....nie biadole tylko glosno mysle...ciekawa sprawa
dokładnie, chocby jakis budynek na zszargane nerwy i czas utracony w grze>>
Lypa jeszcze sie konserwuja
@czesio80 gra jest w wersji finalnej, beta dotyczy jedynie tłumaczenia. Co więcej od jakiegoś czasu jesteśmy faworyzowani - większość nowości trafia najpierw do nas a potem do innych wersji językowych :)
@violinkowo najwidoczniej tamten serwer jest najbardziej stabilny i te wszystkie skrypty, które są nocami uruchamiane najszybciej się tam kończą
no tak i pisze osoba której serwer działą wiec :D nie potrafie zrozumieć twojej wypowiedzi
niech się określą że konserwa potrwa do godz. 12 a nie 8:45:(
to wszystko przez te baloniki co mają rozdać wszystkim>> nie ma komu je pompować....:)
Ile ta konserwacja jeszcze bedzie trwac ? już 1,5 godz po planowanym czasie zakończenia a tu dalej nic ... :(
jaki event ??
10:13 a konserwa nadal trwa;(
O 11 padnie kopalnia złota.... już 2h pracuje bez premii... nie mówiąc już o piecu i mennicy które powinienem zatrzymać o 9 - to są realne straty surowców...
Gram w settlersów od małego w 'jedynke' jeszcze z czasów commodore 64 , wiec i tu gram bo lubię tę grę lecz jest zupełnie inna od głównej koncepcji gry. Ale w sumie jest ok. Napisałem ze masakrą są ich wpadki bo ile można denerwować graczy - gram na niemieckim od ponad 3 lat i jest to samo - błędy , konserwacje przedłużone itd. - Odpowiedź mimo to gram ale z coraz większą frustracją
10.14 i dalej nie można... już nawet nikt nie odpisuje co się dzieje z administracji...
mnie tak kiedyś padła kopalnia złota na 5 poziomie, ooo.... była strata.... :(
jeszcze sie nie nauczyliście :D:D że tu tak jest :D:D przy pazdej konserwie :D coś nie wypala a potem sie długo czeka
ja na szczęści kopalnie zatrzymałem wszystkie :D
jak by była na 3 poziomie to bym nie stękał...
lubię Was czytać:D nawet jak gra jest w konserwie a moze właśnie tylko w konserwie:D
napisali :D:D 15 minut temu ze serwery 2 i 7 dalej stoją , jesli coś sie zmieni :D to napisza
niestety:( jak zawsze to sam - moje kopalnie :( domagajmy się zadość uczynienia :) po skromnym silosie , młynie wodnym , opactwie , weteranie - starczy chyba co? jak mało to wymieńcie co w zamian za naszą frustracje powinni dać :):):)
podobno o 14:58 ma być koniec...
u nich jest 1 h do tyłu
no to mnie uspokoiłes
Podziwiam Was :). Mi by się tak nie chciało marudzić. A w czasie gdy ja przeczytałam kolejnych 50 stron książki Wy napisaliście kolejnych 5 stron narzekań :).
To tylko gra, aczkolwiek kawa bez rzucania bufów smakuje inaczej :).
Ech... konserwacja się troszkę przedłuża i tyle, trzeba cierpliwie czekać, można w tym czasie wyjść z pieskiem na dwór, choć raz zjeść normalnie śniadanko, a nie od razu jak się wstanie do gry, może śmieci są do wyniesienia.
Popatrzcie na takiego Janka Kosa czy Hansa Klossa, Oni nie mieli internetu i jakoś żyli ;p
dawac wiecej kawałow, mamy jkakąś rozrywke bynajmniej:)>>
Kolego (jeśli mogę się tak do Ciebie, dionizosie, zwracać), o ile się nie mylę, to atmosferę tutaj w tym momencie podgrzewa nie BB, a sami gracze, którzy się nakręcają. To jest tylko gra, zbudowana na podstawie oprogramowania, które - jeśli wkradnie się mały błąd, choćby literówka - może się wysypać. Naprawa błędu trwa kilka sekund, ale trzeba to raz - potem przetestować chwilę, czy to bangla jak powinno, a dwa - najpierw go znaleźć.. To jest najżmudniejsza część.
Życzę wszystkim odrobiny dystansu, cierpliwości. A jeśli macie ciśnienie - idźcie pobiegać, pojeździć na rowerze, na basen. Zielono jest również za oknem.
Pozdrawiam
M.
doładnie z tym sniadaniem sie zgadzam, chociaz raz zjadłem normalnie >>>
już wiem jaki jest event :)
gra po prostu nie wystartuje przez najbliższy tydzień , poważna awaria serwera. Padła macierz dysków, konta graczy zostały zresetowane -> dla osłody dadzą koszyk egzo i troche saletry.
po co budowac na 5lvl zloto jak i tak to idzie w roz..***unde
hahahha toonami nie w każdym ladzie :D , poprostu wynikły nie przewidziane problemy techniczne , problemów technicznych po konserwacji i nie wiedzieli jak to poprawic :D
W ogóle nie daje si,e wejść do gry.
siema...
co jest z tym logowaniem ...przerwa sie miala skonczyc o 8.45 juz mamy 10.15 i co ???????????????
wie kto cos?
ile mam czekac