spokojnie dajcie im zrobic swoje bo znowu gra sie posypie
Wersja do druku
spokojnie dajcie im zrobic swoje bo znowu gra sie posypie
jak robią promocje na klejnoty to jakoś nigdy im się nie sypnie a skrypty są wręcz wzorowo wykonywane... Ciekawe
pogracie w inne gry zobaczycie opuznienia kiedys w silkroad ponad 24 h robili upgrade
O 2h nie idzie sie zalogować do gry , długo to potrwa jeszcze?
brawo tyle to jeszcze nie trwało może do 12 skończą
tutaj przeproszą lub dadzą cos tam czekałem ponad dobe i przepraszam nienapisali
patrząc na czas info kolejne bedzie około 10
Przecież ludzie jest napisane konserwacja trwa -wgrywaja skrypty
przegwizdane tyle lagów załadować:-)
aktualizacja #3 (09:06)
Wgrywanie większości modyfikacji (m.in. lista zmian) zakończone, jednak wykonywanie skryptów nadal trwa.
Paradoksalnie to dobra nowina, zwykle po kilku minutach serwer ruszał.Cytat:
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
No to sobie poczekamy, szkoda gadać.
Witam trochę czekania jest
przecież to tylko gra, cierpliwości :)
eh ale macie temat zawsze odnowicie sobie te kopalnie ;) ;P
Zaraz się w****ię , niektórzy ludzie pracują , mam popołudnie a tu gówno , rozpoczęta przygoda , co oni sobie myślą .Trzeba byłó uprzedzić zamknąć grę na dobę i z głowy .
czego sie spodziewaliscie? bylo mowione ze beda probowac wprowadzic upka - a jak to zwykle bywa- gdzies moglo dzialac to normalnie, na wlasciwym nie chce i nie wiadomo o co chodzi...
Aktualizacja #4 (10:04)
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu dam znać.
BB_xaar
opóźnienia się spodziewałem nauczony doświadczeniem poprzednich "konserwacji" ale liczyłem na jakieś 2,5h do 3h a tu się zanosi na 12h
Ludzie !!! Gracie od wczoraj w ta gre ?? Przeciez nie raz i nie dwa konserwacja sie przeciagala ( zwlaszcza przy duzych zmianach w grze, event, zadania gildii, nowy handel ), a Wy nagle szok przezywacie.
Kopalnie padna, przygody sie skoncza.... Kto Wam kazal odpalac je przed konserwacja ?? Kazdy kto troche mysli wylaczyl wczoraj lancuch zlota i nie musi nerwowo klikac co 5 minut, bo a nuz gra zacznie dzialac.
Aczkolwiek, zeby nie bylo ze bronie BB to zgadza sie, ze jest to lekkie przegiecie. Pewnie rzuca koszem egzo na odczepne i zapomna o temacie.
Spodziewałem się że mały poślizg może być, ale bez przesady. Dawno już takich cyrków nie robili, a tu moje produkcja złota leci bez premi i nie mogę jej wyłączyć. Pytasz się czego się spodziewaliśmy? To jest prosta gra a błędów w niej, i to zgłaszanych i nie poprawianych, to jest żenada. Piszesz nie wiadomo o co chodzi, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. Jakby ich dobrze opłacali, pracowało by nad grą trochę ludzi to by to lepiej wyglądało, a wygląda to jakby pracowało nad tym 2 programistów i zarywają całe noce żeby się wyrobić i już rady nie dają za psie pieniądze.
Ważne że działa możliwość kupna klejnotów
Żenada.
Bo Xaar się miota co godzinę z wpisami i żadnych konkretów nie podaje. Czyli dalej są w czarnej dzurze.Cytat:
Skąd takie wnioski?
ja tez mam dzis problem z logowaniem
ale przegięcie totalne, teraz człowiek zamiast coś robić siedzi i czeka żeby wejść i zrobić to co robi co rano i zajmuje mu 20-30 minut...
Nie marudzcie.. Ja dziekuję Xaarowi za informacje na stronie głównej.. to coś nowego i przynajmniej wiem co sie dzieje :)
A co się dzieje? Po za tym, że konserwacja trwa?
Aktualizacja #5 (10:51)
Aby przyspieszyć zakończenie dzisiejszej konserwacji, postanowiono odłożyć wykonanie skryptu poprawiającego zadania "Ochotnik" oraz "Taktyk" dla kolejnej części kont (oznacza to, że u części osób zadania te mogą nadal nie działać prawidłowo). Gdy otrzymam dalsze informacje, od razu o tym poinformuję.
BB_xaar