Jeszcze większe jaja. Zalogowałam się, ale nie miałam możliwości budowania, zatrzymywania budynków, wejścia w przygodę, na handlu nic nie można było zrobić. NIC! Pojawiła się po prostu animacja wyspy i koniec.
Wersja do druku
Jeszcze większe jaja. Zalogowałam się, ale nie miałam możliwości budowania, zatrzymywania budynków, wejścia w przygodę, na handlu nic nie można było zrobić. NIC! Pojawiła się po prostu animacja wyspy i koniec.
Zepsuli zepsutą grę...czyli masakra ;/ Gienki giną,zalogować sie nie da... Brawo dla BB, oni mają weekend
dlaczego mam tak dluga kolejke logowania mam ponad 900 z 900 i musze czekac prawie 2 godziny az sie dostane do gry a nie raz wogole nie moge sie dostac co sie stalo moze sie ktos tym zajac zeby byla kolejka logowania krotsza :D
Jest WEEKEND więc BB odpoczywa jakieś ruchy z ich strony zobaczymy najprawdopodobniej w poniedziałek ...to nic ze gra ledwo dycha.... ;/
kurde byłem 1023 w kolejce czas 40min mówie nic zostawie włączone i sobie pogladam coś, czas minał 2 w kolejce i 45sek do końca .. chwila minęła mówie super zaraz sobie pogram a tu wywaliło mnie spowrotem na 768 miejsce i 2h do zalogowania no k.... to jakaś kpina
przestań bo mi już 34 wskoczyło i aż się boję :/
ja rowniez przez caly dzien nie moge sie zalogowac :( i szczerze powiedziawszy coraz bardziej drazni mnie ta gra... niby co chwila jakies nowosci ale takie bledy sa nie wybaczalne...
no niestety, mam ze będzie za to jakis prezent dobry typu monety, klejnoty czy graniot a nie kosze egzo bo to smiech na sali tyle czasu poswieconego na gre a tu sie zalogowac nie mozna
nie licz na duzo zeby sie nie rozczarowac
Już lepiej wyłączyć serwery i zatrzymać czas w grze.
to już standard każda nowość to nowe problemy
-- problemy z logowaniem
-- znikający generałowie
-- znikające przygody
-- ruch generałów przy blokach
-- przeskakujący chat
i pewnie jeszcze wiele innych problemow teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość bo TSO to gra dla cierpliwych :(
Znając życie pewnie dopiero w poniedzialek sie do tego zabiora!
Dokładnie, ani widu ani słychu po gienkach. Porażka choć jakaś nota o tym na głównej, wiadomo support w weekend nie pracuje, a powinien
Ja czekałem juz 3 razy i za kazdym raze msie logowanei zaican masakra :(
Prosba dla szanownych Twórców gry .... zróbcie cos z "TYM" :)
lubie grac w settlersy, ale nie mam wolnego calego dnia, zeby czekac w kolejce logowania. takie bledy dozwolone sa na testowym, a nie na normalnych serwerach, chociaz to co sie tu dzieje raczej normalne nie jest ;)
nie mogę odebrać nagrody z zadania LOL
pewnie tak, i co dochodzi mi kolejka juz 3 raz do 2 osoby w kolejce i co wywala spowrotem na 1000 z groszami ....
po godzinie czekania jestem 97 prawdziwy sukces
Mam to samo od wczorajszej nocy, aby wejść do gry muszę czekać minimum 30-35 minut. Proszę zrobić z tym coś jak najszybciej.
Ktoś s*******ił możliwość logowania. Jak tu grać. Banda *****i.
znowu straty... w dupie niech sobie wsadza te ich kosze w ilości marnej :/ bo to co strace przez to logowanie to nawet 20 koszy egzo nic nie da wrrrrrrrr
support sie bawi weekend jest :D
po przegladnieciu kilku stron tego watku, stwierdzam, ze problem dotyczy glownie serwera kolonia
chyba, ze gracze na innych sewerach czekaja grzecznie w kolejce ;)
Czarci Gaj też czeka ^^
No cóż tak to jest, że kasę sklep zbiera 24/24 ale jak coś się sypie to świętujemy :) i zasłaniamy się , że to Beta.
Bety są za darmo!!!
*****e i ile fakow juz a na forum tez widac zadnego moda nie ma ZAL !!!
za ten błąd licze że BB wykaże się i da coś za to porządnego
Kolejka logowania całe popołudnie 20 minut !!!!!!!!!!!!!!!
porażka:((mam przygodę do zakończenia;(a nie mogę wejsc na grę od paru godzin:(Kurcze co się dzieje???
od południa nie mogę się zalogować ! co dacie w nagrodę 3 koszyki ? Xddddd
Nowa Ziemia też czeka.... Gram już kilka m-cy i pierwszy raz stoję w kolejce! A miał to być szybki relog, bo z przygody nie mogłam wrócić...
Mam nadzieję, że szybko ta sytuacja zostanie zmieniona
Teraz wcale nie pokazuje się okienko z kolejką oczekujących,teraz jest cały czas niebieskie tło...
Nawet zegar na forum oszalał,pokazuje że jest już po 23 :D
u mnie jest mała ;) kolejka 625 na 625 osób czasu oczekiwania lepiej nie podam, nikt normalny czekać nie będzie, widać że coś poszło podobnie zresztą jak forum, które długo miało błąd bazy danych i nie działało.
zmykam do poważniejszej firmy pograć :)
Jedyny MOD ,który wg .mnie, czuje się odpowiedzialny za to co się dzieje na forum i który zawsze potrafi wypowiedzieć się w drażniących tematach ,to MOD_Zakręcony,( tu składam wyrazy szacunku dla niego),o reszcie ,(którym to się wydaje ,ze poprzez kasowanie ,lub edytowanie postów potrafią zapanować nad sytuacja) ,lepiej nie wspominać ,bo szkoda na nich slow.
Pozostaje chyba tylko cierpliwie czekać ,aż naprawia ten błąd. Moja rada na ciężkie czasy-->postawić pola-uzupełnić złoża,nakarmić rybki,wylogować się z gry i zająć się czymś innym . ;)
Przygoda jak przygoda ale mam kopalnie złota na bufach i inne kopalnie !!!!! Moje straty mogą osiągnąć ZENITU ! I co potem dadzą 4 koszyki i mam się cieszyć ?
dzisiaj około 25 w nocy czekałem tylko 5 minut i tak właśnie teraz nastawiam się na granie
kilka godzin prób i nie można wyjść z kolejki logowania żałosne :(
Zalogowalem sie przed chwila z Androida - najpierw pokazalo ze kolejka logowania 1 z 860 - i po doslownie 30 sek bylem juz zalogowany.
Ciekawa sprawa . . . .