na sypiacy snieg ale sypie
Wersja do druku
na sypiacy snieg ale sypie
musimy wolniej pisać :)
Doktor kawa wszystko pomoże :P ale i tak przyjemnie jest :P ale wszystko co dobre musi się skończyć narazie wam bo jestem i tak spóźniony do szkoły :P do następnego razu ^^
Echh, tylko po jaka cholerę było ogłaszać konkurs - trzeba było wprost napisać -
"Ogłaszamy konkurs "Koniec świata" . Wygrywa serwer niemiecki. Pozostałym dziękujemy. A jeżeli będziecie mieli zamiar pograć w tym czasie to tak utrudnimy wam życie że wam się odechce "
albo na dwor snieg odgarniac
Alusia wystarczy spojrzeć za okno mmmm pięknie :)
miło było spedzić z wami czas :D
Garenos 3maj się i nie zapomnij :)
cat mi ks przepadnie
Onet podał wyjaśnienie. Nasze serwery umieszczono we Władywostoku. Tam jest teraz -89.2°C.
Oby do lata
dimas chyba ze od nowa zaczne
dobra kochani ja zmykam (córka wstała) miłego dnia :)
Narzekać trzeba i jest to w pełni uzasadnione. Gra ma działać bo za to biorą pieniądze. Załużmy że piekarz nie dostarczył na czas pieczywa do piekarni. Piekarnia szuka nowego kontrahenta i tak to ma działać.
Nudzą mnie już ich tłumaczenia że to że tamto. W ogóle zasadne byłoby wynająć ekipę która robi to na czym się zna w określonym czasie. Nie wykonujesz pracy zgodnie z harmonogramem idziesz na bruk lub szukasz innego zajęcia.
Tyle w temacieŻyczę dobrego samopoczucia po kolejnej przerwie technicznej :pCytat:
Zamieszczone przez Hor4cy
nawzajem milego dnia
IBT, nic nie poradzimy. Admini i programiści na 8 przyszli do pracy, odpalili swoje KS na serwerach niemieckich i nie mają dla nas czasu. Jak skończą rundkę, wypija kawkę, omówią wyniki to może wtedy uruchomią serwery.
CAT mam taka nadzieje wczoraj to co minute mnie wywalalo z gry
i dalej klapa
KS trwa 2 - 3 godziny. A to oznacza że przed 11 nie uruchomią serwerów - bo muszą skończyć przygodę a dopiero potem polakom włączyć.
No nareszcie działa:)
OOcholercia na niemiecki się zalogowałem:)
co działa??
u mnie jeszcze nie dziala
-5 na dworze w Jeleniej Górze
to malo
Kolonia odpaliła
W Szczecinie -8. Słoneczny gród nadal nie działa. :(
A wiecie, że Messi znowu 2 bramki strzelił?
u mnie tez sloneczny grod nie dziala a na podlasiu snieg sypie
Pozdrowienia z Łodzi, za oknem -6, piękna zima :) aż się nie chce końca świata :P
S4 odpalił
Zgadza się kolonia ruszyła.
Kolonia nie dziala:)
JEST ZIMNO:) ja kce LATO:)
Na Kujawach -10 :P a serwery niedostepne...
dalej nic ide nastepna kawe zrobic i zapalic
No i co, nie zrobię piątego końca świata, pffff. Wielkie mi halo. Zrobie jutro, proste.
Z niemcami nie wygramy, oni podobno w biurach w tym tygodniu mają dwugodzinne przerwy na robienie KŚ ;)
Komentarz z niemieckiego glob1:
[NeWe] vaduzfighter: der Polnische Server ist eins weiter^^ hehehe
ja jak wczoraj robilam ks to co minute wywalalo mnie z niej