Kolejka logowania od 3h super
Wersja do druku
Kolejka logowania od 3h super
i zaś godzinna próba wejścia na wyspe ....
gralo gralo i sie zesralo :) wystarczylo odpalic przygode i d....
wrrr........
I znów to samo. Czy ekipa techniczna nie może znaleźć przyczyn ? "Połączenie z serwerem zostało zerwane" podczas kolejki logowania.
czyli testy obciążeniowe się udały :)
.. już nawet nie trzeba robić przygody, zmieniać mapy na mapę znajomego...wystarczy wysłać do kogoś wiadomość...i już wywala.....a zalogowanie się ponowne graniczy z cudem: żadany obszar ...bla bla bla.....połączenie z serwerem zostało przerwane bla bla bla....
...porażka
Co dzień w podobnych godzinach się sypie gra ......
moja propozycja i to calkiem powazna : testy obciazeniowe robic na serwerze Nowa Ziemia a nie na TSO
ponownie lipa ani na przygodę ani na inna wyspę nie da się wejść a zaraz to i zalogować się pewnie nie da.
BB_xaar zdajesz sobie sprawę że zniechęcasz takim stanem serwera do zakupu klejnotów i poświęcanie czasu na logowania?
Kto by chciał inwestować w coś co się sypie i coraz gorzej działa?
jak długo jeszcze?? kolejny dzień nie można wejść do gry !!!!
drodzy administratorzy:bede zadawal to samo pytanie w kazdym temacie i bardzo czesto dopoki nie uzyskam odpowiedzi_brzmi ono:"dlaczego te problemy dotycza tylko serwera Nowa Ziemia ?"
d.u.p.a -nie moge od pół godziny wejść do gry -PORAŻKA, MASAKRA, TRAGEDIA ..... i dopisujcie dalej co sądzicie o problemach na serwerze Nowa Ziemia....
Żal
Ja od 4h...
Śmieszne a zarazem tragiczne to już jest żeby tyle czasu z czymś takim się męczyć...wstyd, znowu nie mozna sie zalogować ;/
Ja właśnie przez problemy z logowaniem i odwiedzanie znajomych straciłam 12 koszyków choć miałam, jak to "mądrzy" ludzie radzą, WYCZYSZCZONE CIASTECZKA.
Może już lepiej nic nich nie doradzają, ani nic nie polepszają, bo jak to twierdzi mój znajomy: JAK SIĘ RAZ COŚ SPIEP.RZYŁO TO LEPIEJ NIE RUSZAĆ BO SIĘ BARDZIEJ SPIEP.RZY!!!!
bo to nie ciasteczka się czyści tylko cache i to pomaga. PS to prawda
poniedzialek godz:15:45_ponowne problemy zarowno z sama gra jak i z logowaniem.Po wyczyszczeniu cache nawet udalo sie zalogowac tyle tylko,ze nic nie mozna robic (burzyc,budowac,rekrutowac a nawet pisac na czacie...) po relogu tkwie na oknie logowania...ehh
Tak jak pisałem już w innym temacie:
ostatnie testy na serwerze testowym pozwoliły upewnić się, że nowe rozwiązania techniczne nie powoduje żadnych błędów "ubocznych". Gdy tylko poznam datę wprowadzenia nowych rozwiązań technicznych na polskie serwery, od razu o tym poinformuję. Problem serwera Nowa Ziemia nie jest przez nas ignorowany.
Od godziny 17, brak możliwości wejścia do przygody, z chatu wyczytałem, że więcej ludzi ma ten problem, nawet z powrotem do swojej wyspy czy buffnieciem znajomych
a dlaczegóż to nie można przyspieszyć przerwy technicznej i wprowadzić owe rozwiązanie skoro rzekomo jest sprawdzone?nikt chyba by się nie obraził jakby była nawet teraz a skutkowała końcem problemów technicznych
no chyba,że to kolejne cudowne rozwiązanie :p
godzina 18:10 i cały czas problem z logowaniem...
Problemu z logowaniem nie ma , natomiast jest problem z przygodami, odpalone 2x wiktor, widać jednego, na drugiego nie można dołączyc armii (przygoda z zapr) po akceptacji zaproszenia przygoda sie nie pojawiła 0o
Problem powraca co kilka dni. :( Znowu nie mogę się zalogować.
Co kilka dni------- kilka razy dziennie ........................
Godzina 17:35-17:40 lag i poszło 120K i 57ku do piachu,teraz wywaliło mnie z gry ;/
Problem z logowaniem jest. Obecnie od kilkunastu minut próbuję się zalogować i nic. To się robi coraz bardziej irytujące. Niewiem jak Inni ale ja chyba dam sobie spokój z tą grą. Nie po to człowiek się chce pobawić w takie gierki, aby sobie tylko podnosić ciśń., bo Ktoś nie potrafi szybko zareagować na problem. I jak widać, to nie jest problem, który pojawia się od czasu, do czasu. Xaar pisze że rozwiązania są gotowe itd. itp. Wobec tego rozumiem, że BB nie zależy na graczach skoro "trzyma sobie w szafce" te rozwiązania i czeka niewiem na co. Może prościej by było zamknąć ten serwer i poczekać, aż Ktoś wyrazi "zgodę", na naprawę tego co jest tak skopane.
Życzę cierpliwości i owocnych prób logowania.
U mnie to samo Straciłem 97 Elitarnych
Jaki człowiek jest głupi,zamiast zając się czymś przyjemnym po pracy,siedzi przed monitorem i przeładowuje co chwile.Może teraz się uda,uda, d..pa!
Xaar - ilu jest graczy na Nowej Ziemi ???? a ilu na innych światach czemu tego nigdzie nie widać ????
Czemu nie można skasować konta jak to jest w innych grach tego typu ???? tylko pisanie do suportu o kasacje to jakaś głupota , ja to konto założyłem i ja je kasuje !!!!!!
powiem szczerze że nie widać wzmożonych działań z waszej strony,bardziej wam zależy na zmniejszaniu ilości klejnotów w pakietach czyli podnoszeniu ich ceny...Już miesiac trwa walka z tym i zero efektów,dajcie jeszcze pare razy koszyk egzotycznych owoców pewnie to wszystko na co was stać....coraz wiecej ludzi się zraża wobec niekompetencji załogi BB
PROSIMY O KONKRETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo już od miesiaca możemy przeczytać ciagle to samo "jak coś będe wiedział to dam znać" ,miesiąc czasu i nadal nic nie wiesz??Zamiast konkretów oklepane rady na odczepnego by czyscić pamięć podręczną przeglądarki....
no to ja mam lepsze kwiatki - daje buffy - nic nie dają i je wcina
Ż E N A D A !
teraz to już nawet nie muszę czekać aż uruchomi się kolejki logowania od razu dostaję kicka jak tylko pojawi się okienko :/
swirek21 to też już u mnie było,wczoraj za to wrzuciło mnie do innej gildii,na przygodzie po przestawieniu garnizonu stał dalej w tym samym miejscu a przestawić się go już nie dało bo miejsce docelowe było rzekomo zajęte przez tenże garnizon,dzisiaj za to wyparowała cała lista znajomych
mogę dalej tak wymieniać ale chyba mi się nie chce :p
ta to już by było kopanie leżącego :P
[B]Czy jest w ogóle ktoś kto jest w stanie zapanować nad tym wszystkim?? Bo jak na razie to nikt nie ogarnia tematu. Po co są administratorzy jak nad niczym nie panują, a co gorsza NIE WIDZĄ ŻADNEGO PROBLEMU!!!! Może przydały by się bardziej kompetentne osoby na te stanowiska!!![B]
BB_Xaar z całym szacunkiem ten koszyk który dałeś specjalnie dla Nowej Ziemi za miesiąc problemów oddaję i możesz go sobie wsadzić w mennicę. A problemy po ostatnich przerwach technicznych wróciły jeszcze większe. Jak już raz coś spierniczyliście to już lepiej się tego nie tykajcie bo jest tylko gorzej za każdym razem.
Lagi są okropne, po odświeżeniu strony nie chce zalogować, co się dzieje? Przecież jest gorzej niż było !
wtorek okolo 16:00_do tego czasu gra chodzila calkiem calkiem dobrze (drobne wybaczalne lagi).Przygode robilem (no wlasnie robilem) lekko i przyjemnie,bloki wchodzily,odwrot rowniez,lecz do czasu :(po probie zaladowania woja na genia out i poki co juz 15 minut walcze by sie zalogowac ponownie...kiedys wyczytalem tutaj,ze ten serwer dziala etapowo (czyzby to jest to rozwiazanie problemu?) czyli po 3-4 godziny 1/3 graczy,pozniej kolejna 1/3 na koncu pozostali itd.itd.wtedy sie usmialem jak to przeczytalem,lecz tym razem musze stwierdzic,ze cos moze byc w tym na rzeczy.Na koniec zgodnie z obietnica ponawiam pytanie do Administratorow:"dlaczego te problemy dotycza tylko i wylacznie tego serwera?"_moze w koncu doczekam/y sie odpowiedzi :)
Nudno tak pisać w tym temacie ale,dziś 5 rano próba bufowania 30 minut na 40 koszy weszło 29 :)
30 minut bo wywalało.Musiałem zmykać i kolega niezadowolony pozostał bez koszy.