Zamieszczone przez
dideczek
dzien dobry
1. chcialbym, abyscie nie narzucali odgonie limitow nagrod w eventach. jesli nie potrzebuje kupic odkrywcow, czy generalow, a chce przeznaczyc swoje zasoby TYLKO na 1 budynek - chce to zrobic. Uwazam, ze dodawanie kolejnych generalow na MOIM etapie gry nie ma najmniejszego sensu. Mam 80 poziom, skonczylem PVP, mam kilkunastu wyszkolonych generalow ktorymi szybko robie przygody (albo strzelam, po szybkiego dropa) i nie widze sensu dokladania do kolekcji kolejnego generala, ktory bedzie dla mnie bezuzyteczny, lub sredniouzyteczny.
2. Fajnie byloby, gdybyscie wprowadzili ulepszone budynki. Az sie prosi ulepszony piec do wytopu zlota. Ulepszona Mennica. Wiekszosc budynkow ma takie alternatywy, brakuje dla wspominanych dwoch.
3. Zadania, ktore ferujecie w eventach, sa turbo powtarzalne. Zaskoczcie czyms nowym. Dajcie lepsze nagrody, ktore uciesza zarowno starych jak i nowych graczy. Patrzac po tegorocznym wydarzeniu pilkarskim .. 3 herbaty, 3 hot dogi, to troche slabe. Ludzie graja w eventy - szczegolnie w eventy, zeby cos ugrac, zdobyc. nikt nie jest szczesliwy ze wypadna mu 3 hot dogi.
4. Czy mozecie dodac jako eventowe elitarne nagrody jakies ekstra budynki (np. niewyczerpalna kopalnia zlota, zelaza, miedzi)?
u kupca mam limiy, a chcialbym moc zdobyc kolejny budynek.
5. poprosze o to co wszyscy - nowe levele, nowe przygody, nowe miejsce na wyspie.
6. czy moze w grze istniec cos na ksztalt kupca za monety (jak kupiec gildyjny) - po cos te monety sa, wiec fajnie byloby moc wydawac te pieniadze regularnie jak sie naprodukuja na jakies ciekawe budynki.
7. zastanowcie sie prosze nad sensem tworzenia nowych budynkow z premiami, gdzie zeby uzyc cos powiedzmy dwa razy dziennie trzeba juz miec takich budynkow kilka. jak zawsze chodzi o miejsce - ktorego nam brakuje. kiedy widze ze oferujecie cos takiego przechodze obok tego obojetnie mowiac, nie skorzystam bo nie mam miejsca.
8. czy miejsce w ktorym laduje gienek, moze byc uzyte pod budynek? skoro gienek moze, to dlaczego ja nie moge sie tam zbudowac?
9. czy mozliwe jest obnizenie kosztow drzewa pisankowego? fajnie gdyby wraz z tym poszlo skrocenie czasu odnowienia. obecne koszty sa eksremalne i przy 1 drzewie, mozna uzyc to w evencie tylko jednokrotnie.
10. czy mozecie pozwolic wyburzyc na wyspie wszystkie kamieniste obszary - obecnie mam blokade i nie moge wyburzyc tego co bym jeszcze chcial.
11. czy mozecie poszerzyc obszar wodny, ktory jest dostepny przy samej wyspie? jesli odzoomowac mape jest pelno miejsca, ktre sie marnuje, a mozna by je jakos wykorzystac.
12. czy mozecie polaczyc serwery? czasami na swiecie jest stypa i maly ruch, co przeklada sie na handel i wpsolne zabawe. wiem ze znajomi graja na innych swiatach i ani nie mozemy ze soba pogadac, ani wspolnie pograc. taka akcja ozywi gre.
to tak na teraz co widze ze moznaby ulepszyc.
dziekuje za uwage.