Dziękuję Ci za zgłoszenie błędu.
Dział techniczny pracuje już nad rozwiązaniem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Mi za to przy próbie wywalenia wiadomości do kosza wyskakuje komunikat "Server Response Error Code E:10009 M:1180!" i gra się wykszacza :mad:
Nie wspominając o tym że nie można nic odebrać z wiadomości bo nic nie wskakuje do gwiazdy a po przelogowaniu i tak wszystkie wiadomości są te same.
Pisałem już o tym posta, ale został usunięty, bo jak że można wypisywać że są błędy.
Droga Penelopo,
proponuję przekaż z życzliwością od graczy prośbę do działu developmentu: albo niech solidnie zaczną przygotowywać kod (poprzedzony odpowiednimi testami przed wdrożeniem), albo niech zmienią status kodu na OpenSource - zapewniam Cię, że wśród graczy jest wielu programistów, którzy by sobie prędzej poradzili jako społeczność z tymi błędami, niż Ubisoft...
PS. Zamulanie gry, opóźnienia we wgrywaniu interfejsu, wyczerpywanie pamięci - mnie się to kojarzy z brakiem jednej rzeczy w kodzie tej cudownej gry... słowo klucz # singleton # może zapomnieli użyć w kodzie i mamy tego efekt. :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z urodzenia Łodziak, z zamieszkania Toruniak
to akurat jest pewne , jzu nie raz gracze podsuneli im pomysly jak usprawnic gre (kiedys byl problem z ladowaniem wielkich plikow itp) , teraz mamy klienta ktorego tez ktos mądry z graczy ogarnał... jak narazie poprawki wprowadzane przez bb to poprawa tekstu , zmiana nazwy generala itp....
Tak z ciekawości też macie taki błąd że jak chcecie np. zrobić steki czy dowolny surowiec (olej, wyzwanie tygodniowe, itd) w dowolnym budynku produkcyjnym to wam nie pokazuje ile sztuk tego zrobicie aż do momentu zaakceptowania produkcji?