-
brak maili w skrzynce odbiorczej w grze. po przejściu na Unity straciłem 106 stron wiadomości z wynikami poszukiwań odkrywców.
czas 20.07.2021 i 21.07.2021 19:20
system Windows 7
ostatnia akcja w grze - zalogowanie sie do gry i otworzenie okna Wiadomości - skrzynka odbiorcza
Czy problem wystąpił więcej niż jeden raz? Czy można go odtworzyć? - problem występuje ciągle
ciasteczka wyczyszczone
połączenie - internet transfer szybki
niestety zrzut się nie wstawił do postu
pozdrawiam
-
Jak wygląda / czego dotyczy błąd?
Błędem jest cale unity oraz podejscie penelopy jako CM
Data i godzina — kiedy wystąpił problem?
non stop
Czy wyczyściłeś pamięć podręczną i pliki cookie?
tak od 5 lat nic nie robie tlyko czyszcze ciasteczka efekt powala...
Jaka była Twoja ostatnia akcja w grze.
akcja? przejechalem kursorem 2 milimetry w lewo
Czy problem wystąpił więcej niż jeden raz? Czy można go odtworzyć?
100000073485 razy
Czy możesz zrobić zrzut ekranu?
nie
Którego systemu operacyjnego używasz (Windows, Mac OS, Linux, ...)?
co za roznica?
Podaj informacje na temat dostawcy Internetu / prędkości Internetu:
po co cyz to naprawi bledy w grze?
-
dodatkowa informacja - skrzynka sie zawiesiła i wyrzuciła komunikat:
"Out of memory. If you are the developer of this content, try allocating more memory to your WebGL build in the WebGL player settings."
przy "starych" wersjach gry - to nie wyst epowało
-
klikanie w okno czatu powoduje aktywację czegokolwiek co jest pod chatem mimo że chce się tylko zacząć pisać coś w oknie
czas 19.85
nie dałem rady zrobić screenu
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
w przygodzie
duża prędkość sieci
-
A propos komunikatu "Out of memory. If you are the developer of this content, try allocating more memory to your WebGL build in the WebGL player settings.", który ma JA-RO-13...
ten sam problem występował na testowym. Generalnie wszystkie znane mi problemy z testowego zostały tu przeniesione.
Czyżby nic nie zostało naprawione bo nie wierzę, że na tylu graczy na testowym nikt nie zgłosił tego błędu?
-
Hmm... co to jest??? powrót do I części i Amigi 500? ;P
Niby mam Windę na 10 piętro, w miarę nowy i szybki komp, chrom też nieobdrapany (Wersja 92.0.4515.107) a tu korek jak pod marketem w sobotę oO
Prędkość podobna do Amigowej (tam chyba była nieco lepsza), elementy grafiki też... minęło ok. 10 minut od zalogowania, a część budynków na wyspie nadal się nie pojawiła...
Ciekawostka - skrzynka odbiorcza wyczyszczona, nadawcza została ;P
-
W ekspedycjach ginie grafika walki, albo przeskakuje na inny atakowany obóz, czasem pojawie się na mapie głównej. Po podbiciu kolonii, nie da się postawić obrony, nie da się przypisać wojska do obozu. Gdy kliknie się w w raport z ekspedycji, pojawia się okno o braku połączenia z serwerem, problem występował 20 i 21 lipca. Zamek ekspedycyjnie nie może się podnieść:)
-
Czarci Gaj ,od 2 dni pasek ładowania gry dochodzi do połowy i klapa ani razu na kilkanaście prób nie udało się wejść, po wyczyszczeniu ciasteczek nie ma zmiany, system 10, przeglądarka gogle chrome, na wifi , i prędkość 130/144 (Mbps) pasmo 2,GHz, w sierpniu to chyba nie będzie do czego wchodzić o ile naprawicie :(
-
Witam wszystko wyczyszczone i powinno smigac a tak nie jes, Błędów jest tyle że naprawicie w sierpniu przy konserwie.Tylko pytam którego roku?
Nie wiele mi się udało pograć od wczoraj ale mam non stop zawiechy
Błędy które zauważyłam
czat gildyjny nie diała
ludzie z gildii nie maja zielonych kropek
wiadomość dnia to jakiś bełkot
pojemne magazyny upują jakby podnosiły sie na 7 lvl
introligator jak wyprodukuje ksiega to nie ma zielonego ptaszka aby zatwierdzić tylko obrazek księgi
a danie premii na sercodrzewie lub świątecznej piekarni skutkuje całkowitym zawieszeniem gry
No to co zauważyłam więc zakasać rękawy szanowne BB bo cienko widzę męczarnie z tą rozrywką
trzymam kciuki i życzę powrotu do normalności:))
-
Wiemy o problemach, ciężko pracujemy, kolejna konserwa w sierpniu.
To tylko pokazuje jak BB jest w lesie :D
bo w najlepszym wypadku kolejna konserwa która umożliwi grę to za 2 tygodnie?
Serio 0o mega podejście do problemu ...
Ledwo można się zalogować, bo reszta działa po kilkunastu minutach
albo komunikat Zone refreshed! i bawmy się od nowa :)
Czyli zafundowali pasjonatom wakacje od TSO :)
Miłego odpoczynku :)