problem nie dotyczy już wszystkich , sporo osób gra pewnie dlatego maja nas gdzies
Wersja do druku
problem nie dotyczy już wszystkich , sporo osób gra pewnie dlatego maja nas gdzies
nie umiem wejść do gry od wczoraj od godz 10:00 rano.
ŚMIECH NA SALI !!!!!!!!!!!!!!!!
korespondencja z Supportem została wycięta. Proszę o niepublikowanie w przyszłości korespondencji z Supportem, moderatorami lub administratorami gry na forum publicznym, gdyż jest to zabronione ze względu na to iż może zawierać poufne informacje.
LOL
Ja nie moge sie zalogowac od wczoraj ale moja kuzynka loguje sie bez problemu wiec nie wiem o co chodzi. A jesli masz czs w pracy posiedziec na telefonie polecam przegladarke PUFFIN mozna grac.
byłam u znajomej która gra, z jej kompa nie da sie wejsc na moje konto a ona gra bez problemu
ja nie mogę się zalogować od wczoraj popołudnia i trwa to do dzisiaj. Wczoraj próbowałem w pracy dzisiaj w domu na kilku komputerach i na wszystkich przeglądarkach i nawet zainstalowałem nimy tą ich przeglądarkę do gry i NIC.
A pozostało mi kilka tyś prezentów do upłynnienia.
ja na puffin tez nie mogę grać już trzeci dzień !!!!
a i dwa dwóch różnych komputerach a BB pisze bzdury o czyszczeniu pamięci kompa!
masakra,mają to gdzieś,na emeila mieli dac odpowiedz i nic
Support dopiero w poniedziałek coś zrobi. Teraz mają weekend.
Myślę że w ramach rekompensaty BB powinno (ale na pewno tego nie zrobi):
1. Przedłużyć drugą część eventu o tydzień na serwerze Kolonia żeby ludzie na zablokowanych kontach byli wstanie wydać swoje prezenty.
2. Przesłać wszystkim, którzy przez weekend mają zablokowane konta:
- 100 klejnotów za przerwane ciągi tygodniowe
- odpowiednią ilość kryształów za brak możliwości robienia zadań dziennych
- odpowiednia ilość monet gildii za brak możliwości robienia zadań gildyjnych
- coś ekstra w ramach rekompensaty