nie aktualne
Wersja do druku
nie aktualne
Taka mała dygresją - chciałem nabyć promocyjne 125% kleików za 40zł (tak mnie napadło) ale po wybraniu coś mielił i nie mogłem wejść w płatności i suma summarum nie kupiłem i kiedy chciałem spróbować jeszcze raz to okazało się że nie mam już promocji na kleiki za 40zł - to jest tak byle jak skonstruowany sklep, że nie liczy się limit 1 zakupu od faktycznie przeprowadzonej transakcji ale od kliknięcia. Do sruportu pisać nie będę - mam na to wylane; nie kupiłem i moich pieniędzy już nie zobaczycie.
Witaj! :)
Pakiet +125%, który jest dostępny w naszym sklepie online, jest ofertą promocyjną dostępną tylko podczas pierwszego zakupu. Jeżeli nie kupowałeś wcześniej klejnotów tym sposobem, powinieneś mieć możliwość skorzystania z tej oferty.
Jeśli jednak w trakcie zakupu wystąpił błąd lub oferta zniknęła z innej przyczyny, pakiet powinien pokazać się ponownie w ciągu 48 godzin.
Ewentualnie możesz spróbować wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub uruchomić stronę gry w trybie prywatnym/incognito, co również być może pozwoli na ponowne skorzystanie z tego rozwiązania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
dzień dobry,
czy ktoś ma pomysł na najlepsze usadowienie świątecznej piekarni?
https://zapodaj.net/989ab1c1b6407.png.html
takie miejsce znalazłam na piekarnie, przynajmniej na premiowanie kopalni. Dajcie znac czy miejscówka dobra czy macie leszą
Dlaczego Świąteczna piekarnia nie premiuje łowców? Mięso to nie żywność ;p?
Mam problem ze Świąteczną Piekarnią z premią do żywności: na postawione i ZBALANSOWANE (kilka lat juz) 20 ul. gosp i 20 ul. silosów odpaliłem ww premke - czyli 200% do farm i niepotrzebnie (sic) do silosow... A teraz mimo ze silosy tez dostaly 200% z pola pszenica zaczęła znikać w oczach. 800 jedn. zniknęło w 2 godziny!
Musiałem za trzymać premie ze Świątecznej Piekarni na silosach i dałem kilka stekow i pszenicy zaczęło przybywać... Ktos może mi powiedzieć jak premia może wpływać na balans silos-farma????
I w tym momencie Świąteczna Piekarnia jest totalnym bublem bo nie będę odpalał premii obszarowej po to by musieć zatrzymywać ww premie na połowie budynków ręcznie.
generalnie nie powinno to wpływać w żaden sposób, bo używając premii zwiększamy produkt wyjściowy,a nie pobór surowca pierwotnego. Ale może to kolejny budynek z niespodzianką (jak stanica i obserwatorium, które również do dziś, na ile mi wiadomo, nie działają jak powinny). BB lubi sobie od ostatnich kilku eventów wrzucać takie "śmieci z niespodzianką" - mają pięknie działać, po czym jak go się już postawi okazuje się, że to strata surowców i miejsca bo nie działają lub działają źle. Ja piekarni nie stawiam bo do niczego mi nie jest potrzebna. Jak napisałeś mam balans i nie widzę potrzeby posiadania milionów zboża w gwieździe bo i niczemu to nie służy. Podobnie jak 80 lvl czy tym podobne SUPER nowości nic nie wnoszące do gry.