Czyli już 2 osoby mają problem z Plusem...
A inni, od jakiego dostawcy pobierają internet?
Wersja do druku
Czyli już 2 osoby mają problem z Plusem...
A inni, od jakiego dostawcy pobierają internet?
Chcę dodać że inne gry na Plusie działają bez zarzutu ,wszystko działa tylko nie settlersi
A Chrome na to:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/db1c0ce77b7ee5fb
(link do obrazka)
Co ciekawe na Firefoxie po żonglowaniu ustawieniami udało się grę uruchomić, ale jej wczytywanie i tak zajmuje około 2 minut.
Specjalnie, żeby sprawdzić zalogowałam się przez Plusa, i nie mam żadnych problemów, więc to chyba nie to :)
ja na t-mobile też nie działa
Ja też mam z Plusa, wczoraj działała gra, a od rana już nie. Na dwóch laptopach i na chromie i firefox to samo.
Nasz zespół IT pracuje nad rozwiązaniem opisanych niedogodności, ale niestety nie znalazł jeszcze przyczyny. Będę Was informować na bieżąco.
Pozdawiam,
BB_Penelopa
U mnie to samo gra się nie wczytuje na żadnej przeglądarce a neta mam z Polsatu wszystko inne działa tylko nie the settlers
Korzystam z Plusa, od wczorajszego wieczora nie mogę się zalogować. Na innym komputerze, internecie od innego dostawcy, dziś w ciągu dnia bez najmniejszego problemu...
Hahahaha wina internetu ?? I co mam sobie zmienić dostawcę ? śmiech na sali po prostu ,chyba czas się pożegnać bylo fajnie ale się skończyło :((((((
Ciekawe dlaczego loguje mnie ze smartfona a internet ten sam z plusa ,BB mi to wytłumaczy czy Penelopa ?
Właśnie weszłam na gre ze smarta nikt u nas wgildii nie ma kropy zielonej nie ma czatu gildii ,mam zad gildii którego nie mogę odhaczyć a jest zrobione .Jak daje się premie znajomemu to daje się sobie ,wysłałam geologów po marmur moze znajdą granit .....masakra :((