-
Może ktoś doradzić jakąś inną grę online? Na czym mi zależy:
1. Żeby nie było tak długich czasów "niedziałania" (wyrzucanie z przygód, z wysp innych graczy, z własnej wyspy), tracenia przez to wojaków w blokach czy surowców, bo czas się "zamroził"
2. Żeby nie trzeba było siedzieć w konkretnych godzinach (szczególnie nocnych), bo inaczej stracimy cały czy część dorobku (np. Travian)
3. Częste wchodzenie jest nagradzane rozkwitem konta (jak tutaj w TSO)
Chyba warto już zmienić tą fuszerkę tutaj
Będę wdzięczny za fajną propozycję :)
-
Dzisiaj znowu to samo, mówiąc krótko nie da się grać.
-
E informatycy do roboty sie weście grac się nie da za co kase trzepiecie
BB_Penelopa z całym szacunkiem do suportu to uważasz nikt nie pisze podejrzewam już od 4 dni piszą a efekty żadne
-
Nie wiem czy pisanie do suportu ma sens..problem od 2 września po restartach serwera ten sam..serwer przeciążony..o ile po zakończeniu przygody genek przyspawany wrócił na wyspę o tyle problem przeciążenia trwa na dobre..czy żeby pograć to trzeba ..w nocy się logować i max do 14-stej w dzień i nie w weekend?..
Pozdrowienia z doliny Odkrywców..
-
znowu to samo ,serwer pzeciazony ,ciekawe nad czym oni pracuja
3x juz pisałem do suportu i dalej nic to trwa od piatku,myslałem ze juz naprawili a tu lipa
-
Zamiast naprawiac ciagle cos psuja/
3 razy pisalem do supportu a oni mi kaza wyslac screna jak mnie wywala - zenada Panowie.
-
Możemy sobie pisać, pisać,pisać...
-
witam
rano czy wieczor, noc :(
kolejny dzien pod rzad - znowu to samo, mówiąc krótko nie da się grać.
-
Witam!
Uprzejmie informuję, że wszystkie zgłoszone przez Was trudności z logowaniem są na bieżąco zgłaszane do techników.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
Witam
to juz przesada jutro bedzie tydzien jak nie mozna sie zalogowac na gre
czy te jełopy potrafia cos zrobic? konto premium leci to juz jest złodziejstwo!!!
czy to tak ciezko naprawic gre?
juz 3x pisałem i zlewka a wy ciagle ze trudnosci sa zgłoszone, komu?