bezsens...
Wersja do druku
bezsens...
To moze lepiej tylko zagłosowac i się wcale nie wypowiadać ?
nikt nie zabrania napisać, o ile post jest zgodny z reg.
Heja!
Jak w temacie - proponuje dodać dodatkowa ikonę w menu budynku "zatrzymaj po skończeniu premii"
Wydaję mi się, to przydatne, bo często premiujemy ważne dla nas budynki i czasem różnymi premiami. Jeden budynek premką na 12h, 2 budynki na 18, a inne jeszcze na ileś tam. Wszystko to przykuwa nas do komputera - "Kurdę, muszę szybko się zalogować, bo mi się za 2 min. premia na na bajkowym kończy..."
A tak, masz magiczny przycisk - premia się skończyła, produkcja się wyłącza i gitara!
Jak zwykle dajcie znać, co sądzicie ;)
Pozdrawiam
Ves
metoda grawitacyjna cos mowi :>? stosowana od poczatku gry ;) masz bufa na bajkowym na 17 h konczy sie o 2 w nocy :> albo w czasie kiedy jestes w pracy wyliczasz ile fasoli trzeba na te 17h zostawiasz tyle fasoli reszte wysylasz do znajomego w ofce za milion granitu ;) i budynek sie zatrzymuje gdy konczy produkcje bo po prostu nie ma z czego produkowac ;)
hehe, serio nadal chcesz się bawić w wysyłanie, wyliczanie itd.? Czy, może zamiast liczyć, lepiej ten czas spędzić na przyjemniejszych zajęciach? :)
Przecież, ten sposób jest rodem z epoki kamienia łupanego :D
Tak, czy owak dziękuję za komentarz :)
myślę, że na tym polega polityka gry by własnie się logować :p chyba byłoby to zbyt łatwe, ale faktycznie uprościło by to wiele rzeczy :D
mi jest to w sumie obojętne a nie siedzę przed kompem 24h :D
Uważam, że wiele propozycji pojawiających się na forum jest bardzo fajnych. Jednak jestem przeciwny automatyzowaniu łańcuchów produkcyjnych. Po jakimś czasie pojawiłyby się propozycje, aby tylko zdefiniować cele a cała gospodarka automatycznie będzie przełączać odpowiednie budynki tak aby jak najsprawniej wyznaczone zadania osiągnąć. Taki jest charakter tej gry i jeśli ktoś chce więcej i szybciej to musi odpowiednio więcej czasu poświęcić. Pilnowanie produkcji i ekonomii na wyspie to zadanie gracza, a nie odpowiednich skryptów. Moim zdaniem wystarczy bardziej zdystansować się do gry a wtedy będzie więcej czasu na inne, często ważniejsze sprawy.
ja bym wolał aby same premie sie wrzucały niż miałby sie budynek zatrzymać, jak stoi to nie produkuje...