u mnie też tak było dopiero teraz jest normalnie :P Jak na mój gust powinni dać jakiś bonus do kupna klejek żeby można było wyrównać stracony czas bo 2 dni praktycznie nie dało się grać
Wersja do druku
u mnie też tak było dopiero teraz jest normalnie :P Jak na mój gust powinni dać jakiś bonus do kupna klejek żeby można było wyrównać stracony czas bo 2 dni praktycznie nie dało się grać
Ludziska , nie grzebcie w kompach, to nie Wasza wina.Badziewie i tyle , tak jest zawsze przy każdym evencie . Powodzenia !!
No i dupa chciałem kosze wymienić i mi mapy kolegi nie chciało wczytać dałem relog i nawet do gry już nie wpuszcza. Premka odpalona wszystko o kant D... rozbić.
Standardowo, jak co rano przy kaweczce próbuję sobie wejść, a tu we wiadomościach - nie udało się połączyć z serwerem i skrzyżowana siekiera z motyką, jak przy konserwacji. Czy jest jakaś teraz konserwacja? albo coś?
Coś chyba znowu nie pykło bo nie da się wejść do gry.
http://prntscr.com/6ilndg
U mnie to samo - udaje się wejść raz na kilka/kilkanaście logowań , a potem i tak wyrzuca mnie po jakimś czasie.
U mnie to samo od wczoraj... nie moge wejsc do gry z zadnej przegladarki z zadnego kompa wywala mi sie pan mlotkujacy ...
A u mnie znowu gra się ładuje, ale w pewnym momencie koniec i pasek stoi. Ruszyć nie chce. Też tak ktoś ma?