Po konserwie i problem ten sam ... a od suportu nie dostałem wiadomości od piatku
Wersja do druku
Po konserwie i problem ten sam ... a od suportu nie dostałem wiadomości od piatku
Dzisiaj od godziny 8 rano nie moge się zalogowac na gre,obszar serwera uzkodzony jest napiane czy cos takiego.
Czyscilam wszystko co jst mozliwe,plus zalogowanie sie z innego komputera i nadal to samo.
Przed konserwa wlaczone konto premium,kopalnie bez zloz i ciekawe czy dadza jakas rekompesate w co bardzo wątpie.
Za kazdym razem jest ta sama sytuacja po konserwie,brak slow....
U mnie tak do 2 tygodni, logować się mogę tylko jak uruchomię kompa w trybie awaryjnym:(
Pisałem 3x do suportu, ale nie ma żadnych zmian
witam...rozwiązałem problem kosztem osłony komputera - wyłączyłem usługę " podstawowy aparat filtrowania " ... mam antywira z zaporą, ale ponoć wyłączenie tego wpływa na bezpieczeństwo... pisałem do supportu, zobaczymy co poradzą geniusze
U mnie wyłączenie antywirusa (mam ESET) nie pomogło. Jak wyłączyć podstawowy aparat filtrowania ?
W ustawieniach zaawansowanych -> strony internetowe -> Filtrowanie protokołów -> Wyłączone adresy ip
Tam jest opcja dodaj ip, wpisz te ip 194.169.249.175 i pozatwierdzaj zmiany.
A jak chcesz wyłączyć całość to w filtrowaniach protokołu odznacz 'włącz ochronę zawartości protokołów aplikacji', ale odradzam tego robić, lepiej jest dodać ip.
GreenMo dzięki mi na razie pomogło.
też zadziałało, wielkie dzięki :)
oczywiscie support zaknal zgloszenie w ciegu tygodnia, nie udzielajac zadnej odpowiedzi, teraz tylko automat odpisuje , smieszni sa