o tak bardzo by się przydało łączenie, popieram w 100%
Wersja do druku
o tak bardzo by się przydało łączenie, popieram w 100%
Ja chciałbym aby premie dłużej działały, wtedy byłoby ich automatycznie mniej w gwieździe.
Można wprowadzić grupowanie przez upuszczenie jednej premi na drugą. Wtedy możnaby zgrupować ile potrzeba i po kłopocie z rozgrupowywaniem.
Natomiast ja nigdy nie miałem aż tylu premi aby musieć je grupować, teraz jest troszkę więcej (42lv) ale gram rzadziej więc to normalne.
Jak bedziesz mial grubasow wyszkolonych na szukanie artefaktow to zrozumiesz co to jest duza ilosc premii w gwiezdzie :D
Nawet nie trzeba mieć "artefakciarzy", wystarczą zieloni z piłkarskiego (teraz znów może się uda za tokeny). Nie wiem jak Wam, mi co poszukiwania przywlecze jakąś premię w bonusie do skarbów, przygody albo map :)
u mnie gwiazda, to jeden wielki śmietnik i mimo, ze naprawdę staram się nie trzymać rupieci, to i tak trzeba się naprzewijać, żeby coś znaleźć ;/
To jedno, a drugie to np wysyłanie 20-30-50 premii znajomym aby nam rzucili premie na budynki (np ciasteczka, kosze egzo, rytuały itp). Przewijanie, szukanie i kilkanie ich w stosie tysięcy (dosłownie) premii, to istny koszmar.
No i wystawianie premii (lub innych przedmiotów z gwiazdy) na handlu byłoby o wiele łatwiejsze, przy próbie pozbycia się większych ilości.
Ja regularnie staram się robić porządki i od czasu do czasu proszę kogoś o zasypanie połowy wyspy mixem premek x3. Ale ile razy trafi się na tyle kochany znajomy, że zgodzi się zaakceptować te 200 pojedynczych ofek, a potem jeszcze to rzucić? Niechby grupowali te kosze egzo nawet i tylko po 10 szt, już byłoby o wiele łatwiej.
Gdzieś tu na forum był też pomysł by móc zamieniać ozdoby na surki - to też przydałoby się dla rozładowania gwiazdy. Niechby to było i raptem 10 marmuru za monument/statuę...
wymieniaj, ja np. pisze, ze wymienię 20 strachów, 30 egzo itd. zawsze ktoś się znajdzie, jak nie na całość, to na cześć;)
wiem, że to nie rozwiązuje problemu, ale mimo wszystko troszkę ułatwia
z wysyłaniem też można sobie pomóc wpisując dwie litery pasujące do nazwy premki i czegoś taniego np. bali, czy kamienia, zawsze coś się znajdzie, co zawęzi wybór i zredukuje nieco przewijanie
Najlepsza byłaby możliwość łączenia i dzielenia premii, dopałek do kopalni, surowców, przygód, oraz pasek z wyszukiwaniem danej rzeczy, ponieważ grając mobilnie ciężko jest przesuwać pasek na 5calowym ekraniku. Na pewno trzeba by było ustalić jakieś limity na to wszystko czyli np.:
premie 1000 szt.
dopałki do kopalni 20000 szt.
surowce 100000 szt.
przygody 30 szt.
Chyba że na wszystko dać limit po 999 999 i koniec, a każdy i tak podzieli sobie jak uważa.
jestem na tak . oczywiście musi być suwak dzielenia w celu wysyłania odpowiedniej ilości