-
Zainwestowałem po 3 księgi we wszystkie 4 zdolności potrzebne do osiągnięcia "Awanturnik" i nie zaliczyło. Nie odfajkowuje też osiągniętych zdolności. Podobnie z innymi osiągnięciami dotyczącymi odkrywców.
Inaczej ma się sprawa z geologami. Tam każda zdolność, w którą zainwestowałem odpowiednią ilość ksiąg, jest zaliczona (zielona fajka), a osiągnięcie jest bez problemu zaliczane po skompletowaniu wymaganych zdolności.
Dlaczego tak się dzieje???
-
ja musiałem wywalić wszystkie trzy niewyczerpalne kopalnie i dopiero wtedy mi zaliczyło.... to jest błąd...
-
mam odkrywcę ze zdolnością "fasolada" zrobionego zanim weszły zadania i też nie zalicza mi zadania ODŚWIEŻENIE w którym jest napisane "posiadaj jednego odkrywcę ze zdolnością fasolada" ale do zadania RADA "posiadaj 5 w pełni wyspecjalizowanych specjalistów" już mi go zalicza. I teraz nie wiem czy mam robić kolejnego na poziom fasolady ( gdzie go nie potrzebuję bo w większości przynosi węgiel niż fasole więc jest to kant) Stwierdzam że jest wiele błędów których BB nie może ogarnąć.