1. Hiszpania
2. Bośnia i Hercegowina
3. Lionel Messi
Wersja do druku
1. Hiszpania
2. Bośnia i Hercegowina
3. Lionel Messi
1. Brazylia
2. Australia
3. Neymar
1. Niemcy
2. Wybrzeże Kości Słoniowej
3. C. Ronaldo
Minął termin typowania, oto wyniki:
1. Mistrz
- Brazylia; RedWolfPL, Zebrowaty, mirq59, Hajduk, Mastaszko, myszkabeti, ping_pong, marives, MagXX, Lasencyja, bzykuszka, mientus
Misiorww, Josefina, Slawojerz
- Niemcy; irrecki, ula1055, Scrool, Papa_Smerf, Setlers_PL, Coolio26, lysy1929
- Argentyna; kordian88, Rif1e, bynoczek, Markoppk, ruziowaswinka
- Hiszpania; kamil1642, Ewelajna20, KasiaczekTar, ane91ta, Kiligan, faciulek, fuJek, Kryx, Polkjmn, jaco_j
- Holandia; Hanys_ek
- Urugwaj; Kwasekgw
2. Najsłabszy zespół
- Szwajcaria; RedWolfPL, MagXX
- WKS; irrecki, Zebrowaty, ane91ta, Kiligan, bynoczek, Setlers_Pl
- Honduras; kordian88, ping_pong, Markoppk, Coolio26, lysy1929
- USA; kamil1642
- Korea; ula1055
- Grecja; Ewelajna20, mirq59, Hajduk
- Iran; KasiaczekTar, Mastaszko, Hanys_ek, faciulek, bzykuszka, Misiorww, ruziowaswinka, Polkjmn, Slawojerz, jaco_j
- Brazylia; Scrool
- Bośnia i H; Rif1e, Lasencyja, Kryx,
- Kostaryka; myszkabeti
- Australia; Kwasekgw, mientus, Josefina
- Portugalia; marives
- Algieria; fuJek
3. Król strzelców
- Ronaldo; RedWolfPL, kordian88, ula1055, ane91ta, Kiligan, Hanys_ek, faciulek, Setlers_PL, Polkjmn, jaco_j
- Ederson; irrecki, Zebrowaty
- Suarez; Kwasekgw, fuJek, ruziowaswinka, lysy1929
- Lukaku; kamil1642
- Klose; Ewelajna20
- Neymar; mirq59, Hajduk, KasiaczekTar, Rif1e, myszkabeti, ping_pong, marives, Lasencyja, Markoppk, bzykuszka, mientus, Misiorww, Slawojerz
- Costa; Papa_Smerf
- Cavani; Mastaszko
- Aguero; bynoczek
- Messi; Kryx, Coolio26, Josefina
- Hazard; MagXX
Bardzo dziękuje wszystkim, którzy zechcieli wziąć udział w moim konkursie. Dziękuje też graczom z innych serwerów, niestety nie mam możliwości przesłania im nagród w brzęczącej monecie. Jeśli któryś z nich trafnie przewidzi wyniki Mundialu, będę mu mógł przyznać tylko tytuł Honorowego Obywatela Słonecznego Grodu :)
Co do Waszych przewidywań, to większych sensacji chyba nie ma. Tak, jak myślałem, największy rozrzut nastąpił przy typowaniu najsłabszego zespołu i tutaj jest też, przynajmniej dla mnie, największe zaskoczenie. Najwięcej głosów zebrało Wybrzeże Kości Słoniowej, a wydaje się, że to bardzo silna reprezentacja, mająca świetnych, choć już trochę zaawansowanych wiekowo piłkarzy. Moim zdaniem jest poważnym kandydatem, co najmniej do wyjścia z grupy.
No i ciekawa zależność, jeśli chodzi o dwóch najlepszych piłkarzy ostatnich lat. Wielu zwolenników ma Ronaldo, nikt nie typuje Portugalii. Odwrotnie, Argentyna jest kandydatem na mistrza, a Messiemu tylko jeden gracz wróży koronę Króla Strzelców :)
Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu emocji.
możesz nas (osoby z innych serwerów) dopisać.
nie typowałem dla nagród, tylko dla zabawy.
1. Niemcy
2. Honduras
3. Suarez
dzieki lannister, jak sie bawic to sie bawic :)
Dopisałem jeszcze typy gracza lysy1929, ale na tym koniec. Mundial się rozpoczął, teraz już "cisza wyborcza" :)