Kolejny dzień z rzędu wieczorem czat przestał działać. Czy ktoś w BB jest w stanie ustawić sobie automatyczne przypomnienie na 20:00 pt. "sprawdź czat"? W telefonie chociażby - w razie problemów możemy dostarczyć obrazkową instrukcję krok po kroku.
Wersja do druku
Kolejny dzień z rzędu wieczorem czat przestał działać. Czy ktoś w BB jest w stanie ustawić sobie automatyczne przypomnienie na 20:00 pt. "sprawdź czat"? W telefonie chociażby - w razie problemów możemy dostarczyć obrazkową instrukcję krok po kroku.
7.51 czat działa delikatnie mówiąc ŚREDNIO! nie rozłącza się, ale rozpływa......... Więc i tak g..... przeczytasz..
19:17 i padło na moment, a ziomek mi pisze że u niego nie działa nieprzerwanie. Net split czy co?
a mi wywala raz na np 3 godziny ale nie jest to bardzo dla mnie upierdliwe bo zresetowac raz na 3 h gre to nie problem :D
działa do d..
dykteryjka: jeśli uważasz że to ciemnota to możesz myśleć tak dalej ale zwróć uwagę na kilka faktów:
-nie jest problemem wysłanie komuś sms-a z informacją o problemach, nawet do innego kraju
-w przypadku profesjonalnych serwerowni technicy pracują na zmiany 24h/7
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
no tak a jak ja odbiegam od tematu to jest afera i wszyscy to wiedzą...... A jak już MOD nie stosuje się do tematu... No cóż.. Policjantowi mandatu nie dasz.. :(
No i problem wraca jak bumerang. Widać, że resetowanie czata ma związek z obciążeniem serwera...