-
Ja bym jednak nie ryzykował...ale jak już by to wprowadzili to fajnie by było jakby nie dało się spowrotem zalesiać...(kto spieprzy ten kupuje bale)
Na samą myśl lepiej mi sie zrobiło^^Tak jak z niszczeniem kamieni...kto rozwali nie będzie miał kopalni^^
-
Ja tez jestem za!
jestem za!
-
Jak najbardziej się zgadzam. Te drzewa, to jeden z większych problemów przy ustawianiu budynków. Wszystko trzeba pod nie podporządkowywać...
-
oooo, przesadzanie ! To mi się podoba i za tym głosuję :D Drzewka jednak ładnie wyglądają ale niektóre mogłyby sobie rosnąć w innych miejscach..
-
-
-
-
jestem za a nawet przeciw :-)
-
Ja od zawsze twierdziłem (<--odnośnik do mojego pomysłu, który przeszedł bez zainteresowania :/), iż w sprawie drzew to powinno być to tak rozwiązane jak w przypadku Settlers 3/4 (nie pamietam dokładnie, która to była część), gdzie każdy leśnik miał, hmm... jakby to nazwać, zasięg, "obszar produkcyjny", który można było sobie samemu ustawić wedle potrzeb (nie pamiętam czy odnośnie drwala było podobnie). Problem z "ruchomym" lasem, czy też z przesadzaniem drzew nazywa się silnik gry. O ile usunięcie na stałe jakiegoś krzaczka czy kępki trawy może i nawet poprawić działanie silnika (w końcu to jeden element mniej na wyspie to wczytywania, kilka bajtów ale zawsze), to hurtowa zamiana miejsc każdego drzewa, na każdej wyspie w inny sposób może spowodować czkawki silnika/serwerów. Pamiętacie problemy z przesuwaniem budynków...? Niemniej jednak jestem ZA.
-
za USUWANIE DRZEW I KRZEWÓW W CELU ŁATWIEJSZEGO ROZMIESZCZANIA BUDYNKÓW