Ja nic nie rozbudowuję, a introligator oszalał. U mnie problemy z introligatorem zaczęły się jak postawiłam złotego golema.
Wersja do druku
Ja nic nie rozbudowuję, a introligator oszalał. U mnie problemy z introligatorem zaczęły się jak postawiłam złotego golema.
Mogę powiedzieć dokładnie to samo. Ten problem jest koszmarnie irytujący.
U mnie ten sam problem, skończyłem produkcję przedmiotu kolekcji i mam nadzieje że teraz będzie ok. Błąd w grze.
Niestety u mnie to samo zacząłem produkcje manuskryptu o 7:32 a teraz 18:54 zostało pomad 8h:/
Jest 0:43 i zostało 7 godz:P
Witam!!!
a u mnie dziś introligatornia zniknęła po odbiorze manuskryptu a postawienie nowej , znika po chwili jej budowy i co dalej ....
Problem z introligatorem pojawia się, kiedy nie odbierzecie premii z Domu Władyki.
załamuje już ręce. Introligator nie działa - Tom produkuje mi się już 4 dzień. To jest jakaś kpina.
to samo u mnie, 2 tyg udało mi się 2 manuskrypty wytworzyć, licznik albo stoi albo skacze, czasami się cofnie, rano mialem 2h34m do końca teraz pokazuje 18h.
odebralem premie z domu wladyki i wywalilem zlotego golema.
ale to kpina jeśli nie bedzię rekompensaty żadnej, tyle czasu (cennego czasu) w plecy
U mnie to samo - gryzie się produkcja w domu władyki i u introligatora. Zgłaszam błąd w kodzie
U mnie to samo produkcja się ciągle przedłuża.