-
Mi support odpisal ze problem został naprawiony, niestety ja jakos tego nie zauwazylem ;-). Po 2 dwóch kolejnych mailach od suportu informujących mnie o usunieciu usterki tez nic się nie zmienilo. Tak ogolnie to dziś rowne 3 tygodnie jak nie mogę wlaczyc gry. Pozdro
-
Ludzie będą rezygnować.3 tygodnie przerwy jak na taką grę to dużo,w tym czasie traci sie wszystko.Nie sposób póżniej wszystko odbudowac.Też chyba zrezygnuję.Do gry wejść nie mogę,ale dostęp do sklepu z klejnotami mam.
-
U mnie nadal bez zmian :( dalej idę na rekord, jeszcze troche i 2 miesiące będą jak mam obszar serwera uszkodzony ;/
-
Dołączam się do poszkodowanych dzisiaj u mnie wystąpił ten błąd serwera i nie mogę wejść na swoja wyspę czyli komunikat: obszar serwera jest uszkodzony
-
Współczuje też coś takiego miałem we wakacje i z 2 tygodnie czekałem. Nie pozostało wam nic jak męczyć support aż do skutku.
-
Naprawili i jestem w grze :)
-
Kolejna przerwa techniczna i nadal brak dostępu do konta ;/
-
Nie ma przerwy technicznej. Próbuj się nadal zalogować :)
-
Od 3 grudnia nie mam dostępu do konta i support mi pisze, że po przerwie technicznej powinnam już się zalogować. Były już 4 przerwy techniczne i nadal nie mogę się dostać do konta. Pomyśl czy jak by było wszystko dobrze to bym pisała post na forum, że mi nie działa, po za tym myślisz, że przed dodaniem posta nie próbowałam się zalogować ?
-
I still in the game!W końcu mogę wejść do gry