-
Ci zalogowani to wybrańcy. Lepiej buffów nie rzucać bo i tak się skończą przed czasem jak się zalogujesz. O ile się zalogujesz.
Ariel30 powiem Ci, że to dobry pomysł.
Specy od informatyki mają niezłych. Albo jeszcze nie mieli przedłużenia umowy na neo. Jedziemy cały czas na 512 :P
SirJurek dobre hasło reklamowe :) Przyciągnie tysiące
-
Serwery są angielskie i jak widać, po ostatniej dużej aktualizacji gry nie radzą sobie.
-
Masakra, taka duża firma, a taka fuszerka. Nie mam słów...
-
Te utrudnienia miały się pojawiać sporadycznie a nie codziennie. Czy można by było się dowiedzieć co się dzieje? Dzień w dzień walczę alby się zalogować. Takie walki trwają minimum godzinę. Ja rozumiem że w każdej grze się utrudnienia ale to już jest lekka przesada.
-
Teraz dostaniemy ochłapy jako rekompensatę. Nikomu nie potrzebne dosypki i marmur. Za to dajcie +5k klejnotów lepiej. Przynajmniej ludzie by się cieszyli, że mają na Weterana.
Żenada ta gra...
-
nie no od poltorej godziny nie mozna sie zalogowac do gry to jest juz lekko wkurzajace o ile kiedys to bylo przy nadmiarze ludzi tak teraz nie wiem O CO KAMAN
Prosze jeszcze dorzucic do settlersów jakies 20 tys ludzi na serwer - który sie nie wyrabia a bedziemy sie logowac albo próbować przez 48h
-
słaba opcja, zaczyna mnie to irytować ;/
-
to samo... szybkie łącze ale co z tego... nawet przygód nie odpalam bo jak nie wyloguje i po blokach to jeszcze nie uda się zalogować żeby skończyć... a czy jest jakaś teraźniejsza odpowiedź supportu na to co się dzieje ?
-
Maciupa nie znasz odpowiedzi ,,O utrudnieniach związanych ze stroną główną gry już wiemy, informacje zostały przekazane do działu technicznego''. Ale dział ma teraz urlop i coś zrobi po powrocie w bliżej nie określonym terminie
-
Sobota brak mozliwości logowania , niedziela to samo dzisiaj do południa udało Mi sie zalogowac - odbudowałem wsio postawiłem kopalnie , wrzuciłem bufyy które własnie sie kończą - loguje sie teraz znowu to samo , pomijam juz w ciagu ostatnich dwóch tygodni przelecianą 2 razy kolejkę na klejnoty. Rekompesata smieszne doladowanie +250 + marmur O BOZE ... Klejnoty chociaz oddajcie i powiedzcie kiedy sie zalogowac bo szkoda czasu na klepanie danych .. Do szkoły na korepetycje z informatyki zapraszam , a nie do sprzedawania bubla . Po co ja to pisze wogóle hehehe już śmiac Mi sie chce w sumie ze mnie..