-
JAK PISZECIE OKOŁO 8.30 to nie oznacza za 09:10 też jest koło 8:30
Uważam że powinna być rekompensata. a następnym razem niech wpiszą że przerwa techniczna bedzie od 01:00 do 10 rano ... to nikt nie bedzie czekał przed pc i sę denerwował że nie może sie zalogować. Czy zgodzicie sie ze mną ?
-
U mnie wciąż "połączenie nie powiodło się" i lipa!
-
-
Setlerum ma rację. Chyba serwery nie wytrzymały ilości jednoczesnych logowań. Im większa ilość graczy na serwie tym gorzej. Pierwsze powinny działać najnowsze, gdzie jest najmniej graczy.
-
No ciekawe o której to puszczą...
-
To nie pierwszy raz więc powinniście się już przyzwyczaić do tego :P i wziąć poprawkę na to co piszą bo to tylko teoria. Praktyka jaka jest sami wiecie. Zamiast się irytować zróbcie sobie kawkę :)
-
"Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie" nontoper ten komunikat.
info dla suportu : Tak już przeglądarkę przeczyściliśmy i jest czwartek a może czekać do następnego czwartku? hehehe
-
Flagi i...na ulice:) nie ma sie co denerwować jak wam kopalnie popadają to czyja wina?>
Nie pierwszy raz sie to zdarza czasem wystarczy pomyśleć samemu a nie czekać aż ktoś coś powie.Też troche jestem zawiedziony bo jak w ciągu 15 minut nie rzuce koszy to nie rzuce ich wcale aż do popołudnia i kopalnie też sie pewnie zawalą do tego czasu,a mnie nie będzie.Cóż jakoś to przeżyje bez większego uszczerbku na zdrowiu ;D
-
uspokójcie się, trochę cierpliwości.
-
podchodzi mi to pod dobry kabaret ;)