-
a tak wracając do banów i działalności MOD- ów, dostałam dziś bana na stałe, za co? ano za wysłanie oferty kupna poradnika dla informatyków z BB na globalnym 7, który jak wszyscy wiedza służy do składania ofert.
nigdzie nie znalazłam w regulaminie opisu zakazanych ofert, czyli mogę sobie wpisać wszystko co chcę jako ofertę,nawet księżyc, nie spamowałam kanału, bo oferty wysyłałam nie częściej niż 1 min, nie używałam wulgarnego języka i nikogo nie obrażałam,czyli zachowałam się jak porządny gracz
i w nagrodę za poświęcony tej grze czas potrzebny do osiągnięcia 47 lvl durny MOD zabrał mi możliwość rozmów z przyjaciółmi , czyli jedyną rzecz, która w obliczu tych wszystkich błędów w grze, powoduje że chce mi się tu jeszcze być
po prostu pogratulować obsłudze tej gry
róbcie tak dalej a w niedługim czasie zasilicie szeregi poszukujących pracy
-
miki752012 Mnie kiedyś okradziono na g7 . Opisałem sytuacje do supportu . Jak spytałem po czasie czy ukarali złodzieja , to zasłonili się tajemnicą i regulaminem ... Co do bana witaj w klubie . oginus ty również , mam bana za to samo tylko że na 48h .Aparaty propagandy i cenzury nawet za PRL chowają się do BlueByte :)
-
W PRL-u tego nawet nie było co sie tu wyprawia. Ja tego tak nie zostawię mam w gildii wspaniałych ludzi panuje super atmosfera wszyscy chcą grac tylko niestety jest jeden mały problem niejakie BB nie pozwala.
Jeszcze jedno pytanie zapewne retoryczne jak próbe zakupu poradnika mozna nazwac podzeganiem do buntu
hahhahahahhhahhahahhahhahahha brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
BB_xaar - mozesz mi powiedziec dlaczego nie dziala mi serwer rozmow, czy Wy tam cos robicie? czy stac Was na wysłanie jakiejs informacji?
-
hehe chłopaki mnie mod musiał lubic najmniej :) może nie wie ze mam śliczne niebieskie oczka :) i dostałam bana na stałe :),
radi-t kradzieże na g7 były tak powszechne że były takie dni kiedy kilka razy dziewnnie wysyłałam do ludzi z gildii wiadomość żeby uwazac na graczy....
a teraz moje serduszka zostały same :) a ja czekam czy mod soliren podniesie rękawicę :) i powie dlaczego dostałam bana :) i to na stałe :)
-
Przeciez ta dyskusja nie ma sensu. Od miesiecy support sluzy jedynie do odsylania utraconych surowcow/odsylania graczy na drzewo. Xaar dowiaduje sie o poprawkach moze kilkanascie godzin przed nami. Modzi to gracze z innych serwerow i jak nie wiedza, co robic, to na wszelki wypadek banuja (juz sam brak kompetencji jezykowych ich dyskwalifikuje w miejscu, gdzie regulamin pozostawia do dowolnego rozsadzenia wiekszosc zachowan na czacie). Tak samo nie ma sensu pisanie innym graczom, ze team sobie nie radzi. Inni gracze nie moga pomoc, tak jak nie moze pani Kasia, ktora przekleja fragmenty tekstu w te i z powrotem, tak jak nie moze Xaar, ktory - jak pare stron wczesniej napisal - nie ma zadnych dokladnych informacji.
Chcecie protestowac to znajdzcie kontakt do ich szefow, osob odpowiedzialnych w BB i to wyzej w hierarchii. Moze ktos straci prace i reszta sie ogarnie a moze po prostu zlikwiduja ten projekt, zeby nie psuc sobie wizerunku.
ps. http://sjp.pwn.pl/szukaj/prywatny
prywatny
1. «stanowiący czyjąś osobistą własność»
2. «niepodlegający państwu ani żadnym instytucjom publicznym»
3. «dotyczący czyichś spraw osobistych i rodzinnych»
Ktore ze znaczen odnosi sie wg teamu do oficjanej korespondencji, ktora prowadzi w ramach obowiazkow sluzbowych i powoduje, ze nie mozna jej publikowac? Moze chodzilo nie o prywatny, ale wstydliwy?
-
http://img338.imageshack.us/img338/4...wy1kopiaai.jpg
Witam
Nam zwyklym graczom daje sie bany!! A tu prosze co jeden z modow wyprawia!Zdaje sie ze jest to kanal pomocy a nie pogaduszki u weterynarza lub sklepie zoologicznym? Wiec sie pytam nam nie wolno jest sie pytac o bledy ale im to wolno wszystko! Wedlug mnie ta gra zaczyna spadac na psy!Wy myslicie tylko i wylacznie jak nabic na nas kase,tylko nie zapomnijcie o jednym ze internet jest wielki i my zwykli gracze mozemy wam niezla reklame zrobic a wtedy wasze zyski spadna znacznie bo ludzie beda bali sie grac!
-
A ja chcialbym sie spytac naszych szanownych modow dlaczego banuja graczy skoro jak widac w poscie wyzej ze nawet sami lamia regulamin dla mnie jesy to czysta niekompetencja!! Moim zdaniem powinni odwiesic bany i zbanowac samych siebie! Mi sie wydaje ze po prostu dorwali sie do wladzy i wydaje im sie ze moga robic co im sie podoba!Nie moze tak byc BB_xaar.
-
Witam,
czytam ten wątek i tak sobie myślę... Zostało tutaj pokazanych parę przykładów nieodpowiednich zachowań MOD-ów. Jaką więc, możemy mieć pewność, że bany przyznane naszym znajomym mają jakiekolwiek podstawy. Skoro sami MODeratorzy łamią zasady, których mają strzec, jak mogą karać kogoś za ich nieprzestrzeganie? Poza tym, jak można permanentnie zablokować komuś dostęp do rozmów na czacie za domaganie się tego, co mu się należy?
Szanowni MODeratorzy czytający ten wątek (bo mam nadzieję, że tak właśnie jest) proszę o ponowne przemyślenie swojej decyzji odnośnie permanentnych banów naszych kolegów i koleżanek. Licząc, że dojdziecie do właściwych wniosków z niecierpliwością czekam aż powitam znajomych na czacie w grze.
Pozdrawiam,
iw89
-
ja przyłączam się całym sercem do graczy którzy są zawiedzeni postępowaniem moderatorów ich działania przypominają działania rosyjskiego reżimu im wolno a nam szarym graczom bany się rozdaje :/ lagi i błędy gry tak nie odstraszają jak takie działania moderatorów