-
Kurde, to nie wina flasha, bo probowałem na rożnych przeglądarkach, kompach, IP, a konto mojej dziewczyny normalnie śmiga i działa na tych kompach, tylko kurna moje nie działa. Mejl do supportu poszedł, oczywiście cisza w temacie. A poza tym udało mi się na chwilę zalogować, po czym mnie wywalilo i dupson, nie mogę się już zalogować, wieć WTF?!
-
Mam ten sam problem 4 godziny sie mecze i nic.zalogowalem sie wczytuje i lipa nie udalo sie polonczyc wyskakuje chyba serwer padl bo caly dzien takie lagi byly ze szok...oby szybko to naprawili
-
Od 20 nie mogę się zalogować, wykluczyłem problemyt techniczne (dziewczyna na swoim koncie, na moim kompie, mogła się zalogować i zagrać), więc się grzecznie pytam WTF?!
-
No to chyba jesteśmy pechowcami, bo dziewczyna też jest na czarcim geju i bez problemu może grać. Kurde, i żadnego info, ani nic, ładnie nas gdzieś mają...
-
no ja mam to samo tez nie moge sie zalogowac.... eh.... :(
-
czarcim gaju :D duzo osob nie moze wejsc:/ cos sie popsulo delikatnie mowiac....szkoda ze pul dnia w plecy i same straty ani wymienic sie koszami eee brak slow.Teraz to tylko isc spac bo rano pewnie dopiero naprawia......wrrrr
-
rowniez od 20 do tej pory nie moge sie zalogowac, konczy mi sie czas na przygode ktora mialem zrobic wieczorem wiec poraz kolejny dziekuje supportowi tej gry:)
ostatnio jak z***alo mi sie logowanie nie moglem wejsc do gry przez tydzien, naprawilo sie dopiero na konserwacji serwera, support odpowiedzial po 9 dniach..
-
oby dzisiaj naprawili bo sporo popłyne
od przygody poprzez 3h na odnowienie wszystkiego
no i dzienne logowanie żeby miało ciągłość
-
Juz dziala, strety min niedoladowanie kopalni zlota na 5 poziomie, 10k narzedzi poszlo...
-
W grze powinno być płatne dobrowolne ubezpieczenie na wypadek awarii, takiej jak dzisiaj. Nie pierwszej zresztą i nie ostatniej zapewne. Ja tam nie zostawiam w kopalnio na 5lvl złóż na min 24 godz. Strzeżonego PB strzeże :)