Dobra, od piatku nie dostalem tego klucza, nie bede dluzej czekal, jaja se robia chyba, bzdury jakies, spadam stad. Tschüß
Wersja do druku
Dobra, od piatku nie dostalem tego klucza, nie bede dluzej czekal, jaja se robia chyba, bzdury jakies, spadam stad. Tschüß
Potrzebny jest klucz, by rozpocząć grę, która wydaje się być fajna i ciekawa... Jak go zdobyć?
Nie wiem po co to wszystko, po co jakieś klucze? Ludzie zaczynają rezygnować z gry!!!
Wszyscy tu oczekujemy na jakąś konkretną odpowiedź, której jak widać nie ma. Proponuje się grę a potem zostawia chętnych samym sobie. To jakieś nieporozumienie
Problem został zgłoszony do supportu. Informował o tym kilka postów prędzej admin BB_xaar.
Jak problem zostanie naprawiony, zostaniecie o tym poinformowani.
Proszę uzbroić się w cierpliwość.
Wreszcie jakieś konkrety.Chyba beta-key-ów zabrakło, tak mi się wydaje.
Ja mam troche inny problem a mianowicie zarejestrowalem sie i chcialem zagrac na polskim serwerze a nie na tym nowym miedzynarodowym,problem polega na tym ze jak tylko klikne GRAJ to odrazu przekierowuje mnie na ten nowy gdzie tak czy owak tez nie dostalem klucza,pisalem do suportu 2 razy,ich odpowiedz byla krotka,ze mam czekac az ktos sie ze mna skontaktuje,i tak czekam i czekam i nic a grac nie mozna.
Ja się zarejestrowanej i nic mi nie przyszło tylko link aktywacyjny konto
A może niech każdy wyślemy po 10 zapytań o kody to się wreszcie obudzi i podadzą jakaś informacje
Od tej chwili, gra nie wymaga już klucza aktywacyjnego.
PozdrawiamCytat:
Drodzy Gracze,
z przyjemnością informuję, że polska wersja gry własnie weszła do fazy Open Beta. Oznacza to, że od teraz każdy (bez potrzeby wpisywania klucza beta) może rozpocząć swoją przygodę z grą The Settlers Online. Dodatkowo, pragnę poinformować, że po wyjściu z fazy beta konta nie będą resetowane.
BB_xaar