czas jest miarą której się nie mierzy, mówił o tym Newton, a Einstein wypowiadał się dość ogólnie w tym temacie ;p
to tak w temacie czasu, lecz naprawdę nie zamierzam czekać godziny by się logować, ja im robię łaskę że w ogóle wchodzę do tej gry ;)
Wersja do druku
czas jest miarą której się nie mierzy, mówił o tym Newton, a Einstein wypowiadał się dość ogólnie w tym temacie ;p
to tak w temacie czasu, lecz naprawdę nie zamierzam czekać godziny by się logować, ja im robię łaskę że w ogóle wchodzę do tej gry ;)
ja loguje sie non stop od 10 rano, jesli bedziecie miec tyle szczescia i sie zalogujecie to dajcie znac- rzuce wam kosze 5 szt. na swoj koszt, o ile ja dam rade wejsc :))
wiecie kiedy to poprawia?
mój czas logowania to 2 godziny
porażka
od 16:30 prubuje sie zalogowac:( makabra 2x dobrnołem do ok 300 pozycji i stoi. teraz tez:( od 20 min mam 329 pozycjelogowania. chyba już całkiem padł serwer:(
no nie wiem czy to będzie 20 minut ale na pewno trzeba czekać
tak nie w temacie troszkę, ale chyba wiem dlaczego nie zrobili na tym forum czatu, pewnie obawiają się tępa z jakim przychodziły by skargi ;>
zatrzymało się na 444 z 1674 i nic ktoś ma podobny problem ?
pewnie niepredko, najszyciej jutro (szczyt marzen) sprobuj- napisac do supportu to dostaniesz automat jak kazdy, ze pracuja pn-pt od 9 do 19 bla bla bla... wiec musialby sie wydarzyc cud, lub niewiem co by dzis sytuacja sie poprawila
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
godzinę temu straciłem 3 kopalnie złota 5 lvl, ale spoko dostanę koszyczek Czerwonego Kapturka.