co sie dzieje? niby czekac trzeba 20 min na zalogowanie sie, jakis koszmar
Wersja do druku
co sie dzieje? niby czekac trzeba 20 min na zalogowanie sie, jakis koszmar
ja od 10 rano czekam i nic
skandal z tym logowaniem!!!!!!!!!!!!!!!! 7 godzin i nic............... kasę biorą za klejnoty ............ a grać nie można............ co dni wolne??????????? gówno mnie to obchodzi !!!!!!!!!!! chcę grać!!!!!! brać się do roboty i poprawić ten błąd!!!!!!!
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
Co się stało z logowanie? pisze mi jakieś 620 z 622 i mam czekać ~ 20min. tylko że ten czas się nie zmniejsza ;/
Co to ma być!!!!!!!!!?????
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
ja dzisiaj czekalme 1,5 godziny teraz jest podobnie zaczxynalem logowanie z 1101 miejsca minela godzina i jestem 430 miejscem i jeszcze 30 min do konca niby
hehe nikt tego nie wie... I każdy ma podobnie ja czekam od około 20:10 by się zalogować i ledwie jestem 279 w kolejce....
Poczekaj nie kop a dostaniesz premię albo dwie za utrudnienia hehe