a ok dziekuje
Wersja do druku
a ok dziekuje
Mam 37 poziom i te przygody są dla mnie trudne naprawde chciałabym to "OGARNĄĆ" ale jeżeli robie któryś raz z kolei Azyl bandytów I NIE LECI mi granit to wyobraź sobie mając generała zwykłego muszę od nowa robić ponad tysiąc rekrutów plus 270 koni a to jest czasochłonne.. plus kupować chleb plus wozić armię w garnizonach w tą i z powrotem bo ogólnie mogę mieć tylko 1200 mieszkańców.
Wybacz że w przedziale 36-45 nie mam 45 poziomu lub nie stac mnie na ciągłe skracanie jednostek bądz kupowanie samych rezydencji :/
żeby granit wypadał za 1 razem to co innego I NIE NARZEKAM bo mogę zrobić ją teraz 8 raz i może teraz się uda a jak nie to znów zacznę robić od nowa ale po prostu uważam że trzeba więcej czasu.
Mi wylosowało granit w Azylu za pierwszym podejściem.
Cytat:
Karma hits only those who deserve it
Hej. Ktoś mi wyjaśni dlaczego na 34 lvl mam 10 zadań do zrobienia a nie 9? Czytałam, że powinno być 9. 10 zadań jest od 36 lvl. Cos się zmieniło??
Darnovc88. ZAZDROCHA !! <3
Nic się nie zmieniło, dla wszystkich było po 10, tylko może nie wszystkie są wpisane w pierwszym poście w tym wątku.
Dzieki. Więc raczej tego nie skończę. Ale zabawa była przednia...
Spokojnie, jeszcze tydzień masz. Jeżeli to kwestia jednego zadania, to sporo czasu zostało.
za 10 razem tez nie mam granitu masakra magazyn wypucowany z mieczy kusz i mapek