w tej chwili po kilku godzinach spokoju znów nie mogę przekroczyć ekranu logowania...
Wersja do druku
w tej chwili po kilku godzinach spokoju znów nie mogę przekroczyć ekranu logowania...
chyba wiem czym jest spowodowany problem
http://i.imgur.com/MJgVo.jpg
Witamy nowych graczy z Onetu. Jak zauważyliście są inne serwery niż "Nowa Ziemia".
Adminów chciałbym prosić o tymczasowe zamknięcie dla rejestracji nowych graczy serwera "Nowa Ziemia", po prostu grać się nie da.
teraz chyba calkiem serwer padl_brak nawet ekranu powitalnego :) elegancki bialutki ekranik :)
mnie wywala teraz za każdym razem gdy próbuję zmienić mapę
po kilku godzinach spokoju teraz nagle znów problemy... nie mogę przejść ekranu logowania, a jeśli już przejdzie to po paru sekundach znów pojawia się komunikat o zerwaniu połączenia...
edit... przepraszam za podwójny post.
zdecydowanie serwer jest przeciazony_ja sie rejestrowalem jakos w lutym i krotko po tym bylo info o zakmnieciu rejestracji dla nowych graczy.Jednak zostal ponownie widocznie otwarty-wystarczy wejsc na kanal pomocy by czytac bardzo czesto teksty typu:"czesc jestem nowy jak w to sie gra..." itp.Poza tym od lutego kazdy gracz jesliby serwer byl zamkniety bylby juz dawno po samouczku a jak wszyscy wiemy tak nie jest_nowych graczy naplywa i jakos nie chce mnie sie wierzyc,ze nagle z 500 osob zostalo zaproszonych :)Reasumujac serwer peka w szwach i wina nie lezy po naszej stronie
tylko, że teraz jest prawie godzina 2 w nocy a ja co chwilę dostaje dc... wątpię, żeby o tej porze serwer był przeciążony... to musi być coś innego... może jakaś mysz im kable gryzie na serwerowni -.-
Ktoś w ogóle może grać teraz na tym serwerze?
nie ja próbuje od 3 h bezskutecznie. Jest brak połączenia z serwerem
Wstał nowy dzień, a Nowa Ziemia znów leży. Cóż za zaskoczenie :d