A kasy nie odzyskasz.
Wersja do druku
A kasy nie odzyskasz.
Tak mogę wchodzić na przygody, nie wiem od czego to zależy ale już na 2 różnych sprzętach zaczęło mi śmigać (a wcześniej miałem problemy jak Wy) ,może coś jest racji w tym, że chodzi o serwery europejskie ale głowy nie dam (bo podawali informacje ,że są problemy mięzy innymi z PayU)
Do czasu wprowadzenia tych mistrzostw ( pomysł - fakt dobry - ale o wykonaniu wolałbym nie pisać ) wszystko jako-tako chodziło
moze by tak je wycofac ?
dopracowac
i znow uruchomic ?
Czy zastanawialiście się nad wprowadzeniem stałej opłaty za gre ?
Zatrudnicie kogoś kto sie na tym zna - sztab informatykow, nowe serwery czy co tam wam dolega ?
I błagam zadnych eventow wiecej.... niech inni zrobia - jak u nich sie sprawdzi to dopiero do nas - tak jak to zrobiliśćie z wielkanocą.
Żeby wyrywać sie przed szereg trzeba mieć z czym, a jak nie - to grzecznie iśc z tyłu.
U mnie od około 14 wszystkie problemy się skończyły... Dziwię się, że jeszcze są u innych osób takie same problemy - przedtem nie mogłem się zalogować, a jak już się udało to na góra minute. Zastanawia mnie to, bo skoro część graczy na jednym serwerze może wejść bez problemu a reszta nadal nie może wejść to znaczy, że problem nie tkwi w samym serwerze tylko... No właśnie w czym? Lepiej żeby to szybko naprawili, bo pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. Trzymam kciuki za tych co walczą z logowaniem - uwierzcie mi - wiem przez co przechodzicie ;)
No teraz tak samo wywala z serwera. Kurcze kiedy wy to w końcu naprawicie... bo już się to zabawne nie robi ;/
Wiem że chcieliście dobrze z tym eventem, ale równie dobrze mogliście z niego zrezygnować byle tylko te gra chodziła normalnie teraz jest masakra i odkąd próbuje się zalogować a próbuje od od 23 nie przebijam się dalej niż ekran logowania, poważnie zaczynam myśleć czy by nie skończyć gry bo nie ma sensu tracić nerwów i czasu na takie granie !!! ile osób już pokończyło przez to gre tez nie wiadomo ale spodziewam się ze całkiem spora grupa już takk przynajmniej na nowej ziemi.
Trace juz siły. Wracam po robocie do domu, mam ochote 30 min posiedzieć orzy kompie, zanim sie położe spać. Wchodze na gre i po 5 min mne wyp...,
i zaś trace czas na czekanie w kolejce logowania, jak cokolwiek mozna zrobic skoro co i rusz sa problemy z wejściem do gry? Naprawdę te ciągłe problemy sprawiają ze wiele osób opuściło tą gre, a jeszcze więcej ma ochote wyjść z siebie, próbując bezskutecznie się zalogowac
do przygód próbujcie wchodzić z czyjejś wioski, czyli najpierw do kogoś i potem na przygodę (niczego nie obiecuję, ale czasem pomaga)
Przydała by się chociażby jakaś lakoniczna informacja dla graczy naszego serwera. Jeśli są to poważne problemy - może dwudniowa przerwa byłaby mniej irytująca niż ciągłe problemy z lagami, logowaniem i utratą połączenia z serwerem.
administratorzy chyba mieszkaja w UK i do jutra maja wolne