kilka osób przeszło i już mamy 54-60 lvl i nie było ani jednej awarii :)
Wersja do druku
Chyba juz nic z tym nie zrobia ,czekaja az sie osoby zablokowane same poddadza i zrezygnuja,szkoda troche, ale co zrobic, jak w pomocy same jełopy a kto gre prowadzi tez swiadczy o tym ,jak to wyglada.pozdrawiam Wszystkich jeszcze grajacych.
Witam , to jakaś porażka tym razem...juz 4 dzień nie mozna wejsc na grę , tak długo jeszcze nie było , są coraz lepsi :) ;) :)
Trudno tu cokolwiek komentować , trzeba zjeść ciasteczka i czekać aż wyrosną nowe. :))) Tyle w temacie .
Mi również gra nie dziala od soboty. Rozumiem Święta, nie bylo komu nawet zresetować serwer, ale że dzisiaj tego nie rozwiązali to naprawdę dno.
Hakim juz reset nie pomaga ,robili dzis
Dział techniczny chyba na urlopie... Wiadomo kiedy się za to zabiorą? Dziś i u mnie padło, młotkowy w akcji
Nie działa od poniedziałku i nic nie wskazuje żeby miało to się zmienić. Dział techniczny wie ale nic z tym nie robi
Coś tam ktoś pyknął, bo kilka osób wróciło do gry. Nie chciałbym krakać, ale jak Kolonię wywaliło w evencie to dopiero po 2 tyg. po konserwie im gra wstała...
Czy ktoś to w końcu naprawi? Kolejny event z problemami.
To Ty greg tez na wygnaniu?:)
Mi dalej nie dziala. Tobie Mortycjusz dziala normalnie?
Czy moze ktos polecic inna podobna strategie online? Ja mam juz pomalu dosyc tego partactwa i amatorszczyzny w rozwiazywaniu problemow.
Szkoda tylko tylu lat grania i rozwijania swojej wyspy...
Od soboty brak dostępu przymusowy detox powoli zaczyna działać
A kim jest pani taaa BB? Pracuje w Biedronce?
Mi padlo rano ok 10
mi nie działa od niedzieli, czyli juz 3 dni. ech.
mi nie działa od poniedziałku z rana
Nadal cisza. Penelopo czy są już jakieś informacje co się dzieje i kiedy wrócimy do gry?
Nie mogę grać od poniedziałku przez błąd który z tego co widzę pojawia się w kółko. Planujecie to naprawić @BB_Penelopa?
hej
piąta doba jak nie mogę się zalogować
ponoszę z tego powodu straty
Kiedy zostanie usunięta usterka
Pozdrawiam
5ty dzień awarii i nic się nie dzieje - gratuluję profesjonalizmu i dbałości o nas. Naprawdę jest super
Od tygodnia nie mogę zalogować się do gry , pomoc techniczna milczy , gra w likwidacji ?
To już naprawde przesada :) oj jełopy to naprawde łagodne słowo ,tacy specjalisci:)) 5 dni naprawiac ?i nie naprawić a niby piszecie ze dobry interes BB zrobiło:))
to jakaś kpina jest, jutro będzie tydzień od ostatniego logowania , coś mi się wydaje że dział techniczny chce zakończyć tą grę albo czekają aż ludzie sami zrezygnują
nie narzekajcie tylko klejki kupujcie :) premia wakacyjna musi się zgadzać, lada moment naprawią
Ktoś mógłby k u r w a chociaż ktoś dać jakąś informację czy ma sens w ogóle sprawdzanie jeszcze w tym evencie czy da się zalogować. Kpina !
U mnie też od niedzieli młotkowy nawala więc zero przygód i grubasy też mają wolne... Poprzednio tylko przygody zablokowało ale ale odkrywcy latali a teraz klapa na maxa.
Hm gdyby działało to dopiero dziwota by była
czy to oznacza koniec likwidując po kolei serwery bo tak długo awarii jeszcze nie było no i zmiana właściciela
Mi znowu dzisiaj inny typ wyskoczył błędu (obszar serwera uszkodzony) jak klient i unity, hehe znowu będzie lipa bo statku zadanko 7 dni logowania).
Parę dni temu tutaj Penelopa napisała, że zgłosiła nasz problem do dz.technicznego. Ciekawy jestem czy jej odpowiedzieli i co może nam przekazać. Widzę, że Happy Hour działa, ale nie daję nam szans do końca eventu, tak jak Złotej Górze chyba w poprzednim evencie jeszcze trochę po nim dopiero odpalili. Teraz chyba nie da się nadrobić zaległości eventowych (kalendarz i obóz). Zostało chyba 10dni, a obozów ho ho. Szkoda.
Nadal cisza. Nic się nie dzieje. Młotkowy napierdziela młotem. Czy już wiadomo co się zepsuło i kiedy zaczniemy grać?
Pozdrawiam