na niemieckich stronach tak majÄ…?
na niemieckich stronach tak majÄ…?
Od czterech dni bardzo dużo graczy na PL serwerach nie może się zalogować do gry, ale BB oferuje promocje na klejnoty. Geniusze marketingu :)))))
konta które padły, są na serwerze w04g01.thesettlersonline.pl
działające konta mają serwer w04g02.thesettlersonline.pl
paziu_2 u nas w gildii co najmniej 4 osoby mają ten problem, kolega przeleciał wyspy
Chyba założę nowe konto i będę cały czas pisał na globalu że jest skandal z kontami - może spróbuję zebrać info ilu graczy to dotyczy.
W przerwie, gdy czekacie, macie okazję kupić trochę klejnotów. :D
u nas w GOPS wiem o 5 osobach jakoś, może być więcej ktorzy nie mogą się zalogować od niedzieli :)
Macie jakiś pomysł co robić dopóki jestem wkurzony? Bo ja przejdę w stan obojętności to będę miał to w nosie. Z gildii Dream jestem ja i nytolina, nie mam kontaktu z ludźmi z gildii
ja tez z Dream jestem:) i wejsc tez nie moge
W BRA około 30 graczy ma zablokowaną wyspę i od niedzieli nie możemy się zalogować
niestety od niedzieli nadal Niema wejścia na KOLONIE
ka zkropkowni jestem i tez od niedzieli nie moge wejsc
powiedzcie czy oni tak nas olewają czy nie są w stanie tego naprawić
Dream Team - ok. 10 graczy ma problem ... starych dobrych graczy ... nie wiem czy wrócimy szybko czy też nie ale podpisuję się pod tymi postami że kultura a przedewszystkim honor winni z supportu mnieć i przekazać choćby cząstkową informację - tak wiemy... zdajemy sobie sprawę ... padł serwer ... wracamy za tydzień ale niestety przyjeli najgorszy tryb z trybów możliwych czyli tryb zlewczy/ olewczy i gdzie ta kultura, gdzie ten honor. Brak słów ...
szkoda gadać i pisać - pozdrawiam wszystkich settlersomaniaków ... Niech Moc Będzie z Wami nie z Nimi.
longi a ty grasz normalnie
Trudno wyrokować . Jak nas nie odblokują po evencie - to wg mnie jest już po wszystkim. Na pewno nas olewają / a z drugiej strony może być im to na rękę że coraz mniej aktywnych graczy jest na setach i będą mogli zamykać po kolei serwery. Ale to moja osobista opinia nie poparta żadnymi informacjami oprócz tego że Ubisoft ma ogromne problemy finansowe.
W naszej gildii zablokowane sÄ… tylko 2 osoby, no ale gildia jest bardzo nieliczna
A wiecie czy na globalu w grze ktoś w ogóle ten temat porusza czy jesteśmy pozostawieni na łasce lagendarnej Penelopy i niewidzialnego supportu
Dokladnie:( Ja nie mam zamaru zaczynać od nowa ... gdzie już mam lv 77 Kto Mi zwróci 13 lat spedzonych na grze i czas który poswieciłam ;(
Ciekawe co oni teraz by zrobili jakby wszyscy zablkowani kupili teraz kleiki
Drodzy Gracze, Miłość unosi się w powietrzu
MyÅ›lÄ™, że podnieÅ›liby ceny í ½í¸‰
Piotrze ciebie też to dotknęlo
No niestety. Równo tydzień. Diabli wiedzą według jakiego klucza to działa.
ale to nie tylko u nas, niemcy, anglicy wszyscy piszą o tych problemach (właśnie czytałem z 40min inne fora), że nie mogą wejść etc. I najzabawniejsze, że u nas chociaż KTOKOLWIEK cokolwiek odpisał w wątku, tak to u Niemców pisze BB to samo, ale reszta świata 0 odpowiedzi - ogólne info że technicy próbują naprawić i większość zakłada, że samo się naprawi po evencie.
2 może 3 osoby
Leci piąta doba bez możliwości zalogowania do gry.
Brak słów .....
witam Penelopy nie widać wcale graczy tylko Ci co mogą się zalogować na grę zastanawiali się czy czasem strajku nie zrobić i się nie logować do gry ,ale to by musiała większa ilość graczy w jednym czasie nie logować się żeby może wywołać jakąś reakcję.
Gra chodzi tylko wyklęci maja problem.... a tak na serio mysleicie skonczy event moze wrocimy za swiatów?/
Dobrze by było gdyby po evencie można by było się wbić na wyspę od niedzieli NIC :( wiem jedno nigdy więcej nie kupię diamentów nic nie dostaną
Przy tak znikomej ilości informacji od suportu trudno naprawdę cokolwiek przypuszczać, snujemy przypuszczenia na podstawie doświadczeń graczy z Doliny Odkrywców. Jesli jest prawdą że na innych serwerach m.in. niemieckich jest podobnie , i że panuje totalne milczenie ,,, obawiam się że to w ogóle moze być początek końca settlersów. Ale bądźmy dobrej myśli
a moze zrobic wloski strajk na wszystkich serwerach ?
Ubisoft ma problemy finansowe, więc może to koniec tej gry.
Tu artykuł o stanie Ubisoftu z 17 lutego 2025: https://spidersweb.pl/2025/02/ubisof...d-shadows.html