Witam. A co z nieotrzymanymi łupami z obozów bossów podczas podbijania sektorów przed aktualizacją? Jestem stratny na tym 3x3 patenty
Wersja do druku
Witam. A co z nieotrzymanymi łupami z obozów bossów podczas podbijania sektorów przed aktualizacją? Jestem stratny na tym 3x3 patenty
jak nie przelozenie aktualizacji to znowu event heheh ... nic nie potrafia porzadnie zrobic ... i nie kasuj postow tylko dlatego ze cie prawda boli
Szanowna Pani Penelopo. Wyczyszczenie pamięci podręcznej i pamięci DNS > NIE POMOGŁO !!! > nadal wgrywa do pojawienie się planszy z Eventem Balonowy i dalej ani drgnie !!!!
ja nawet słowa nie rzeknę. 3 relogi i nic. Ten obrazek mówi wszystko za siebie.
ja tam od miesiąca usiłuję przenieść ulepszony silos w inne miejsce i się nie da a nie marudzę :D
wyprawa gorski labirynt nadal ma blad,obozy pojawiaja sie i znikaja we mgle,,,tak jak i wy jestescie zablakani!!!
Penelopa jesteś największa zakałą tej gry. Ogarnij ten swój zespół albo podaj się do dymisji bo ile można ściemniać????
Już nie czepiając się niedziałającej gry nawet zredagować wam się tekstu nie chce:
strona główna info o nowościach w evencie "Nowy Geolog: Zdobądź Generała Piernika" - to geolog czy generał ?
pamiętnik dewelopera - specjaliści "Generał Dziadek do orzechów (Limit: 3 na Event)"
4499 Klejnotów (Limit 5 na Event) + 3599 Prezentów (Limit 1 na Event)
"Geolog Piernik (Limit: 6 na Event)"
1749 Klejnotów (Limit 3 na Event) + 1349 Prezentów (Limit 1 na Event)
rozumiem że to matematyka alternatywna jak z budynkami typu drzewko szczęścia
U mnie po aktualizacji pokazało się 16 stron wiadomości że przesyłają prezent. Po otwarciu wiadomości certyfikat rozszerzenia gildii i każda wiadomość daje 23 szt. Już mam w gwieździe ponad 3k certyfikatów a stron z wiadomościami BB zostało mi do otwarcia 12. Czyżby nowa forma utrzymywania graczy przy kompie?
Zrobiłem tak jak Penelopa napisała i dalej uruchamia się wydarzenie Balonowe i nie można Uruchomić gry na Unity nie pomogło - proszę o pomoc .
Drodzy Gracze,
w czwartek 16 grudnia odbędzie się konserwacja niezbędne będzie wyłączenie wszystkich serwerów.
Prosimy o odpowiednie zaplanowanie rozgrywek.
- Serwery: Wszystkie (1-7) będą niedostępne
- Data: Czwartek, 16 grudnia
- Start: 12:30, czasu polskiego
- Koniec: 16:30, czasu polskiego
- Czas przygód i Premium: Zostanie przedłużony
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
No proszę, to jednak coś nie działa. Nie wystarczy czyszczenie cache i dns?
Oj chyba juz zle jest z nimi ,jak mylą dni tygodnia :P
16 grudnia 2021 to czwartek :p, ale bez konserwy po konserwie się nie obejdzie:cool:
Czwartek, czwartek. :) A to znaczy, że jutro piątek piąteczek piątunio! :) I rozpoczęcie Wydarzenia Bożonarodzeniowego. :)
witam serdecznie Pani Penelopo...wydaje mi się, że po wczorajszej poradzie dla Pani, sztab informatyków przystąpił do ciężkiej pracy...i tym razem zafunduje nam w miejsce eventu bożonarodzeniowego event walentynkowy{no bo balonikowy to przecież nie ten teges}...w związku z faktem "w środę 16 grudnia odbędzie się konserwacja niezbędne będzie wyłączenie wszystkich serwerów."...proponuję przy okazji zastosować ... START -> Uruchom -> CMD -> w wierszu poleceń wpisać format c: ... można uzupełnić o wartość /Q ...wtedy pójdzie 'jak z płatka"...myślę, że będzie ta porada dla Pani pomocna i naprawi u Pani wszystkie błędy występujące w grze :) pozdrawiam
bigiJackk
A tak się podniecacie, pewno cały sztab wysokiej klasy inżynierów :):):) wgrywa grudniowe poprawki MS łatające 3 krytyczne podatności a drugi sztab łata dziurawą jak ser szwajcarski bibliotekę Log4j...
... a czyszczenie DNS i cache niestety nie pomoże na te podatności :p
bocie w spódnicy - to jest jak wyżej zaznaczono - DYSKUSJA - a ona nie polega na usuwaniu wpisów, które Ci nie pasują....
Drodzy Gracze,
podczas dzisiejszej konserwacji naprawimy dodatkowe błędy:
ZMIANY & USPRAWNIENIA
- Logowanie: Naprawiono błąd występujący podczas logowania do gry.
- Wydarzenie: Zasoby Eventowe z Wydarzenia Halloween zostały wymienione.
- Przedmioty: Usunięto nadmiar Licencji (Certyfikatów) Gildii.
Przypomnienie: tegoroczne Wydarzenie Bożonarodzeniowe rozpocznie się w piątek 17 grudnia o godzinie 10:00, czasu polskiego.
penelopa poraz kolejny nie usuwaj postow ktore tobie nie pasuja i ktore wprost pokazuja jak wyglada wasza praca i podejscie do ludzi ... skoro nic nie dziala jak powinno t oswiadczy o tym ze sobie nie radzicie i taka jest prawda ... pisalem ci juz miej honor i wyjdz ....
Drzewko miłości w końcu naprawcie. Zostało spieprzone przy konserwie przed Helloween i tak jest do dziś, no w kur... ile czasu jeszcze tak będzie? 3 miesiące? rok? Respawn drzewka jest jak po jednej sztuce a każdy ma wiele, po co to trzymamy?
Nie ma co się dziwić jak cały sztab informatyków na zdalnym siedzi i jeszcze by było super, gdyby mieli w domu komputery, to chociaż by mogli sobie ciasteczka usunąć z dyskowni ;)
współczuję że musisz z takimi miernotami pracować a potem jeszcze nakazują ci pisać pierdoły na forum, a twoja rola pisać
konserwa jest do konserwy i konserwą pogania, a w czasie eventu też co drugi dzień będzie konserwa ?
może i lepiej bo zamiast przygody robić po prostu rozdacie te gifty gratis pod koniec każdemu i odtrąbicie sukces eventu
i dalej będzie opowiadanie bajek jak to ciężko pracujecie
a kalendarza jak nie ma - tak nadal nie widać !
Kalendarza nie będzie nigdy bo by wyszło jacy to "informatycy" zawiadują ta grą :)
rozumiem ze cos kogos przerasta ...ale to trwa już ponad rok i jest coraz gorzej ...więc coś jest na rzeczy...ktos powinien poniesc konsekwencje ...Penelopa z graczami w huja pogrywa...od niej bym zaczął....
Drodzy Gracze,
Aktualizacja: Konserwacja została przedłużona do godziny 17:30
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Data: Czwartek, 16 grudnia
Serwery: Wszystkie (1-7) będą niedostępne
Start: Około 12:30, czasu polskiego
Koniec: Około 16.30, i juz zmiana na 17:30 czasu polskiego
Eve pewnie nie bedzie......
Nic nowego. naprawa potrwa na pewno do 23.00 Pani Magda i inni BB W KULKI LECĄ OSTATNIO !
Musimy inną grę sobie poszukać, bo ta się robi do bani, dobrze że kasy na nią mało wydałam.
Porażka goni porażkę. Settlers Online powinno dostać złotą malinę gier online tego roku, o ile nie dekady...
grałem w setlersy jeszcze na Amidze dlatego zagrałem online ale zrobili syf
Haha!! Planowana konserwa po konserwie? ogloszona tego samego dnia....? i znowu zmiany czasu zakończenia aktualizacji, to sie nazywa profesjonalizm.
niech zgadnę, event rozpocznie sie w Poniedziałek, a w nagrodę dostaniemy certyfikaty do gildii.
Dadza za to 5000klejek;P
Ruszyło ale potrzebny nowy plik...
Jest nowy plik, cały czas ten sam link na wiki.
Faktycznie wysłać teraz 150 odkrywców bez "pliku" to zabawa na 2 godziny. A dodatkowy świąteczny prezent w postaci odczytania w następnym dniu 150 informacji o skarbach dodaje tej grze na unity tylko uroku.