ja od poczatku i chyba tez zakoncze ta przygode
Wersja do druku
ja od poczatku i chyba tez zakoncze ta przygode
gra nie działa przekierowuje, cały czas do pobraniA Klienta mimo, że zainstalowany.
u mnie to samo ni dziala, lipa
klejnoty zapewne umiesz kupić:)
html jest tak wygodny jak bieganie pod wodą
no a gdzie ta Penelopa, uciekła?
nic już nie pisze... ehh, czytałam niedawno w jakimś wątku, że koleś napisał ani na ten serwer nie moze wbić ani na ten, a Penelopa napisała, że łamie prawo, jakby to teraz kuźwa miało znaczenie... jak gra będzie działać wtedy niech da mu ostrzeżenie
W pracy na win10/64
klient testowy działał bez problemów na Chrome i Firefox
Tak samo w domu win10/64 testowy klient na Firefox bez problemów
Dziasiaj w pracy dedykowany klient nie działa ani na Chrome ani na Firefox
W domu na Firefox działa bez problemów ale zanim załadował grę to "młode wysiedziałem"
Pozdrawiam
jest pewna prawidlowosc; zdecydowana wiekszosc postow to dolaczeni w 2012. nowa pandemia????
CO z ta gra no i tak wlasnie konczy sie setkowanie żal
Witam
U mnie wygląda to tak. Próbowałem na różnych przeglądarkach i wielka kicha.https://prnt.sc/w5gspx
Brawo Ubisoft, pisałem, że do końca 2020 roku zabijecie Settlers Online i nie zwiedliście mnie. Brawo !!!
Po wielu latach codziennej gry to już koniec. Brawo !!!
Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku - bawcie się sami.
i kaszanka
mam oprócz stacjonarki 2 lapy ( jeden filmy drugi muza), pierwszy raz odpalałam tso na nich, no "i to samo", 3 kompy w domu 0 tso :(
jak zwykle nic nie działa, brak możliwosci zalogowania !!!!!!!!!!,, ale klej kupisz ,sklep działa --------- skandal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klient sciagniety i dupa
mi ciołek z bb odpisał ta sama spiewke link do pobranai clienta i instrukcje chyba maja nas za idiotów
W tym momencie sytuacja wygląda tak, że część graczy z niewiadomych przyczyn nie może się zalogować. Najważniejsze pytanie czy BB jest świadome tego problemu i czy się ogarną do eventu w poniedziałek. Na te pytania chciałbym usłyszeć odpowiedź od administracji.
klient nie pobiera sie na steama
nie działa
U mnie po zalogowaniu też brak możliwości wejścia do gry i komunikat " Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows...... "
Klient udaje, że działa. W przeglądarce też 4 liter nie rwało, ale działało sprawniej. Uruchomienie gry to kilka minut... I żeby nie było, i7-4790K@4.6GHz, 32GB RAM, łącze 1000/300mbit.. To jakiś żenujący żart.
dalej nic
Za każdym razem wygląda to tak: https://prnt.sc/w5gspx
Nie wiem co mam dalej robić. Napisałem nawet do supportu a oni mnie na forum.
Jest ktoś w stanie pomóc ???
"...dzięki dzisiejszej aktualizacji możecie grać w The Settlers Online za pomocą naszego nowego tymczasowego klienta do pobrania opartego na technologii Flash!..."
chyba bardzo tymczasowego i jego czas minal, oby nie bezpowrotnie !
Nie działa.
Piątkowe wydanie na produkcję. Nie mogło inaczej być xD
"Your client could not be updated!" ......,
Poczekam trochę, może to dlatego ze jestem ciągle na windzie jako administrator?