pisz tu:
to tak jakby event wgrali na kopie gry z problemami logowania itd
PORAŻKA
Wersja do druku
pisz tu:
to tak jakby event wgrali na kopie gry z problemami logowania itd
PORAŻKA
znowu to samo pare kont nie wchodzi i w dupie beda mieli
Mamy 07. luty 2020 r. a trzeci raz w tym roku wywala mnie z gry na kilka dni na serwerze Kolonia. I zawsze o dziwo na początku weekendu, gdzie prace techniczne zaczną się najwcześniej w poniedziałek po południu .Czyżby problem dotyczył lvl 70+ lub zalogowanych w 2012 roku?? Bo z relacji innych graczy z niższymi lvl ich to nie dotyczy. Po restarcie wszystko wraca do normy. 3 raz to samo i nie daje to dla waszych "informatyków " do myślenia??? Czy mamy przeciążenie i wywalimy na kogo wypadnie na tego bęc??
gosiaj do Ciebie na wyspe niemoge wejsc caly czas mryga ramka wczytywanie serwera
to zadne przeciazenie , sypie im sie czesc bazy i jak juz pisalam .... gdies nas maja
baza? sypie im się cała gra ....:(((((
U mnie to samo, wyspa, znajomi wszystko OK z wyjątkiem przygody na którą nie wpuszcza. Ktoś coś robi w tym temacie, czy sami sobie, tu w mankiet się wypłakujemy??!!
22.40 dalej problem z logowaniem do gry.
no i do poniedzialku przerwa:)
szkoda eventu ale nic to :)
serwer Kolonia przeciążony ;-( ale tylko dla lvl >70
Witam wszystkich,od wczoraj wieczorem ten sam problem, wieczorem "może być przeciążony serwer",ale o 5 rano to znaczna część Osadników jeszcze smacznie śpi więc gdzie to "przeciążenie"?
niestety, nadal gra nie działa :(
U mnie podobny problem od 4-02-2020 nie mogę się zalogować wyskakuje komunikat
Ponownie witam wszystkich, ja mam problem od wczoraj wieczorem, SuperGniewko od 4 lutego, 3 dni na "naprawę" serwera to nie nadmiar czasu? Ale jeden serwer wyłączony z gry to widocznie nie problem. BB gdzie jesteś?, pobudka i pogonić dyletantów.
jaki przeciazony
Od wczoraj nie mogę sie zalogować do gry
pojawia sie komunikat w tej chwili serwer jest przeciążony proszę spróbować później
o 4 w nocy tez przeciazony :)?
a w ogóle to inni grają czy brak możliwości wejścia na wyspę dotyczy to wszystkich?
Wybrańcy Losu, mają się dobrze i graja, ale boją się uruchamiać przygody, by też nie mieć gry.
Podobno problemy z logowaniem dotyczą graczy z bardzo dużą ilością budynków na wyspie. Znajoma ma mała populacje i gra. U mnie od wczoraj wieczorem padło wszystko i cały czas serwer przeciążony. Porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!
I chyba musimy sobie weekend darować bo niczego się nie dowiemy , BB ma wolne:(((((
u mnie to samo od wczoraj nie mogę się zalogować
dokladnie , jak napisał Z3 to nie ilośc budynków jakies obszary serwera padają :)
Moze to kwestia przygod. Ja wczoraj odpalilem do ZG podstepnego wiktora i po godzinie mialem zrywanie polaczenia z serwerem o kilka minut pozniej juz mnie z gry wywalilo i nie moge sie zalogowac bo serwer przeciazony.
W chwili obecnej serwer przeciążony. Prosimy spróbować później.
I tak od wczoraj.
to nie kwestia przygod, nie pamietacie jak to bylo wczesniej - tak po trochu czesc graczy nie mogla wejsc az w poniedzialek konserwe szybka zrobili. teraz jest dokladnie to samo coraz wiecej graczy nie moze sie zalogowaci wyglada na to ze znowu dotyczy to tylko kolonii. komunikat serwer przeciazony to tylko pic na wode:) cos musza napisac - jak moze byc przeciazony jesli ludzie loguja sie tez w nocy, jak przeciazony jesli gracz zalogowany dostaje ten komunikat jak chce wejsc na wyspe nieobecnego? a za chwile wraca na swoje konto bez problemu :)
u mnie też od wczoraj brak możliwości zalogowania :(
Witajcie
Technicy nad tym pracują. Potrzebuję od Was informacji, czy problem nadal występuje?
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Bez zmian, :)
cały czas brak możliwości zalogowania:mad:
Tak, dalej nie działa gra. Serwer przeciążony.
Ja od wczoraj też nie mogę się zalogować :(
Nadal to samo już 4 dzień.
z3 możesz wejść na moją wyspę ?
Od wczoraj nie mogę dokończyć przygody ani jej anulować. Przy próbie wejścia jak mantra komunikat >" W chwili obecnej serwer przeciążony. Prosimy spróbować póżniej ". Hmmm: czy ktoś mi powie kiedy będzie to > póżniej ?
Według MOD-a to "późnij"może być i za 2 dni, po prostu jak będzie to będzie,:)
SuperGniewko jesli nie mozesz sie zalogowac to i na wyspe znajomy, nie wejdzie.