No tak jak przypuszczałem przesunięta do godziny 20.00 hahaha śmiech na sali.... Po godzinie 20 z łaską dadzą komunikat, "wiedzą i pracują nad awarią i proszę o cierpliwość" i gra dziś działać nie będzie...
Wersja do druku
No tak jak przypuszczałem przesunięta do godziny 20.00 hahaha śmiech na sali.... Po godzinie 20 z łaską dadzą komunikat, "wiedzą i pracują nad awarią i proszę o cierpliwość" i gra dziś działać nie będzie...
coś musiało się nieźle posypać :(
Bo im coś padło wczoraj i naprawić nie potrafią :p
Po prostu nasi pseudoinformatycy mają dwie lewe rączki do pracy...
super, też poszukam
uwaga!!! wstaje!!! :)
jeszcze 5 minut temu było bodajże "HTTP 501: service unavailable", teraz natomiast jest już:
Kod:HTTP Status 500 -
type Exception report
description The server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.
exception
java.io.EOFException
java.io.DataInputStream.readUnsignedShort(DataInputStream.java:340)
org.granite.messaging.amf.io.AMF0Deserializer.readHeaders(AMF0Deserializer.java:94)
org.granite.messaging.amf.io.AMF0Deserializer.<init>(AMF0Deserializer.java:76)
org.granite.messaging.webapp.AMFMessageFilter.doFilter(AMFMessageFilter.java:110)
note The full stack trace of the root cause is available in the Apache logs.
Apache
BB ma bana i dlatego nas nie wpuszcza ,dobrena odwyk :)
ode mnie też mają bana
no to teraz do 20.00 czekamy :P
Dobra skończcie już te żale. Gra się pojawi prędzej czy później. Nic na to nie poradzimy. Na pewno wypisywanie swoich frustracji na forum nie sprawi, że zaczną działać szybciej. Najwidoczniej wczoraj mieli jakąś poważną awarię. Nie napiszą o tym wprost, bo z reguły takich rzeczy się do publicznej wiadomości nie podaje. Inna sprawa, że w weekend BB ie pracuje, a już na pewno nie pracuje Penelopa. Więc nie wiem po co od niej oczekiwać, że pojawi się w robocie w dzień wolny, żeby napisać coś co już i tak wszyscy wiedzą - "gra nie działa". Poza tym tak jak to jest w przypadku wszystkich poważnych awarii, pojawiają się one niespodziewanie-raczej nie da się ich wcześniej przewidzieć i poinformować o tym wcześniej graczy (a ktoś tutaj miał o to pretensję - sic!). Tak samo trudno jest określić kiedy taka poważna awaria zostanie usunięta więc bądźmy poważni i nie oczekujmy jakiejś konkretnej daty. Cierpliwości. To tylko gra. Swiat się jeszcze nie skończył. A dla tych co myślą inaczej mam cytat z klasyka : "A teraz kochane dzieci pocałujcie misia w d...."
mam pytanie kiedy gra zacznie działać od wczoraj już nie działa pisali na fb że od 17:oo powinna działać a tu dalej nie działa niedługo u mnie minie doba czy ktoś może wie ile to potrwa
Witam
Według najświeższych informacji podanych tez na stronie głównej gra powinna zacząć działać około godziny 20.00
Pozdrawiam
Chyba do 20 kwietnia :P
No dowcip ci się wyostrzył
Ban dla ciebie :)
dobrze , że dodałeś powinna :-)
poprawia jak zawsze.....
idzie event.... nowe opcje
nie bic mocno
Zeus ty pytanie na konkurs przygotuj bo jak zaczną te żele wylewać na czaty to nie ogarniesz tego hehe
trzymajmy kciuki :), do 20 niedaleko a noc w sumie długa nawet jak się przedłuży :)))))), będzie co robić na wyspie....
"zakladaja" ze przerwa potrwa do 20.00, a to znaczy ze sami nie wiedza... takze nie ma nadziei powodzenia :eek:
Już widzę te narzekania jak to ludzie zostali okradzeni z gry i im się NALEŻY! :D
****a ile jeszcze?
nic sie nikomu nie nalezy - to jest nowe zadanie kryzysowe wymyslone przez BB, jutro dostaniemy podziekowania i w nagrode wieze portowa
Sprzedam dropa z lampy za 10kf rybka na wadze :)
zeus smieszne to jest?
ale kiedy konczysz za tydzień?
Pytanie nr 1 Ile jeszcze potrwa konserwa :)