zmień przeglądarke, ja tez gram na chrom i nie mam problemów
Wersja do druku
zmień przeglądarke, ja tez gram na chrom i nie mam problemów
Nie mogę się połączyć/wejść do gry, komunikat : brak połączenia. Problem u wszystkich czy tylko u mnie ?
... gram przez steam.
Nie, nie tylko u Ciebie. Przesunęli sobie konserwację z nocy na dziś przed południe, bo dlaczego nie. Zaczyna się event więc pora utrudnić grę a nawet ją uniemożliwić. Przecież tutaj grają sami bezrobotni i milionerzy, co nie muszą chodzić do pracy i 24h/7 siedzą przy kompie, czekając kiedy będzie ten moment żeby się zalogować.
A swoją drogą miało nie być konserwacji więcej, a wciąż jest to samo. Co oliwicie procesory w komputerach i dyski na serwerach?!!! To róbcie to w nocy, jak normalni ludzie śpią, a nie w środku dnia :///
u mnie też "połączenie nie powiodło się" ;)
Do której konserwacja będzie trwać ,wie kto co??
nie loguje
nie spinajcie tylko wyjdźcie na dwór, jest ssuper pogoda ;D
co jest ! najpierw niema golema a teraz w gre nie mozna wejsc .
Czytanie sie kłania, na głównej stronie piszę że dziś konserwa. Więc można wiele innych ciekawych rzeczy załatwić a nie dziamotać od rana
A może szanowna community manager wykona swoją powinność i rzetelnie wytłumaczy co było przyczyną tych łagodnie mówiąc zawirowań od startu eventu, dlaczego do tego doszło, choć zapewnialiście tydzień wcześniej że 17tego uruchomi się tylko skrypt aktywujący event, a jak to ciebie przerasta to może wypadałoby choć przeprosić graczy jakoś oficjalnie za te utrudnienia. Czy dla ciebie i całego BBsowsta ta sytuacja nie jest warta kilku słów wyjaśnień? Będziecie udawali, że nic się nie stało jak zwykle?
kolejny raz po konserwie nie mogę wejść do gry ,czy to tak trudno zrobić konserwe żeby nie było problemów? kto mi wynagrodzi straty jakie poniosłam przez cały dzien ,chociaż nie wiem czy wogóle mi sie uda zalogować
Dalej jest problem z dostępem do gry, nawet na nowo zainstalowanym systemie.
od wczoraj nie mogę załadować gry ktoś coś wie
Ja sie probuje zalogowac od 10 min i nic. A wczesniej dzialalo bez zarzutu. Przyjelam zapke do grobow i mi sie wtyczka wysypala. I teraz wisze i 3 innych graczy rowniez.
mam problem z logowaniem dziś:)
Ale coś się zepsuło. Próbuje wejść do gry i ciągle wszystko się zacina na pierwszym widocznym pasku postępu, po odświeżeniu znowu się zacina tylko ciut dalej. Po 20 odświeżeniach pasek dociera dopiero do ok 2/3 długości. Ciekawe czy dziś wejdę do gry?
A jednak niet. "File loading failed..."
Nie można pobrać danych niezbędnych do działania gry, a jeśli coś się pobierze to tylko mała część, po kolejnych odświeżeniach kolejne części
A dopiero co wyczyściłem ciasteczka i resztę danych
Dziś jednak nie pogram
Mam podobnie. Właśnie bufy odchodzą w niebyt...
Mam to samo od mniej więcej 2 godzin, jak widać jest to jakiś problem techniczny.
https://zapodaj.net/adf1e43ac5ec8.png.html
Dzisiaj raczej już nie pogramy, porażka:(
No cóż... masakra...
Może choć jakieś słowa wyjaśnienia?
Potwierdzam, gra nie działa ani na zwykłej przeglądarce czy na przeglądarce z TSO. Super BB
Coż wygląda na to, że gra umarła, w żaden sposób nie można sie zalogować, chyba faktycznie trzeba sobie to odpuscić... i zero informacji skąd problemy z logowaniem.
Jestem ciekaw skąd ten entuzjazm (skusiłem sie poczytać wczśniejsze posty), ze niby mozna się zalogować, o ile wczesniej przed poludniem z logowaniem nie miałem kłopotu o tyle od godziny wgrywa się 1/5 ekranu startowego i to by było na tyle i jak wyżej ) 0 informacji!!! I nie ma znaczenia w jakim programie próba logowania.
Mi też nie działa :(