Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ niektórzy generałowie często chorują
Wersja do druku
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ niektórzy generałowie często chorują
Chciałbym pływający dom,ponieważ mam za mało osadników.
Chciałbym dużo Wiśni, ponieważ bardzo chciałbym założyć sad wiśniowy na archipelagu!
Chciałbym akt własności kantoru handlowego bo lubię wydawać kasę na głupoty
chcialbym wisnie.poniewaz moze sporo dobarwic moja wyspe
chciałbym pływające domy, bo lubię mieszkać i patrzeć na wode.
Chcialabym domek na wodzie poniewaz 500+ doprowadzilo do ogromnego wyzu demograficznego;))))
chciałabym dom na wodzie zrobie z nich socjale
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ potrzeba więcej wesołości na mojej wyspie.
Chciałabym pływający dom, ponieważ chciał bym aby moi osadnicy zakosztowali troszkę luksusu :)
Chciałbym pływający dom, bo mam jeszcze miejsce na niego.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ lubię tego osadnika.
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ będzie wesoło settlersom nawet jak nic nie znajdzie! :)
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ moja wyspa w surowce uboga.
Poproszę o dwóch wesołych geologów aby razem w parze odkrywali wszystkie zasoby na wyspie :)
Ja proszę o kilku wesołych geologów aby żaden cenny surowiec na wyspie nie został pominięty w poszukiwaniach.
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ poza aktualizacjami na mojej wyspie nie jest tak wesoło settlersom! :)
PS
To już nie w kompetencjach studni, ale chciałbym żeby gracze potrafili czytać ze zrozumieniem i mieli jakieś minimalne podstawy z matematyki aby wiedzieć co to jest 500. :D
Poproszę ślicznie o grupkę wesołych geologów żeby mi odkrywali wszystkie niezbędne a poukrywane surowce.
Chciałbym Pływający Dom aby stworzyć Wenecję
Chciałbym wesołego Geologa, ponieważ pozostali na mojej wyspie wyglądają na smutnych :(
Chciałabym wesołego geologa, ponieważ bardzo ułatwi mi to życie :)
Chciałabym wesołego geologa, ponieważ mam jednego i kumpel mu potrzebny.
Chciałabym Wesołego geologa, ponieważ mam jednego i smutno mu.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ trzem pozostałym brakuje czwartego do brydża ;)
Chciałbym zestaw początkującego skryby by móc wypisywać głupie życzenia.
Chciałbym pływający dom, ponieważ wysoki stan wód tej wiosny zmienił wymagania mieszkaniowe moich osadników.
Chciałbym Deski z liściastego drewna, ponieważ moi budowlańcy z zapałem wykorzystują posiadane zapasy i ciągle mi ich brak!
Chciałbym pakiet medyczny bo mo
i generałowie często chorują :)
Chciałbym Wiśnie ponieważ moi osadnicy uwielbiają te owoce
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ kiedy moi pracownicy wyruszają na poszukiwania są zawsze smutni...
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ każdemu należy się odpoczynek i cały czas ci sami specjaliści nie mogą pracować, nawet najlepszy geolog potrzebuje zmiany, a przy tak wielu złożach potrzeba dużo specjalistów, by nie zwariowali. :)
Chcialbym plywajacy dom poniewaz na lądzie juz powoli miejsca brakuje :)
Chciałabym Ulepszony kilof żelaza, ponieważ nie nadążam z produkcją.
Chciałbym Wiśnię bo narzeczona nie daje mi spokoju a jestem sknerą i żal mi na nią klejnotów ;)
moim marzeniem jest dom plywajacy na wodzie bardzo pradne tego domku
Chciałbym pływający dom ponieważ na wodzie jest miejsce.
Chciałbym Akt własności kantoru handlowego, ponieważ ten zbudowany za zasoby ciągle zabiera mi patent budowlany :)
Chciałbym pływający dom aby uchodźcy mieli gdzie się zatrzymać.
Chciałbym Wesołego Geologa bo sam też jestem wesoły...
Chciałabym pływający dom, aby mogli w nim zamieszkać najbardziej zasłużeni dla wyspy osadnicy, cieśle młynarze, górnicy czy piekarze, a także bohaterscy rekruci zwycięsko powracający z dalekich wypraw.