^(*.*)^ (muzyka) A czas Premium sobie płynie banalnym tik tac ,POwtórka z rozrywki ??? O tak !!! :-)))) ^(*.*)^
Wersja do druku
^(*.*)^ (muzyka) A czas Premium sobie płynie banalnym tik tac ,POwtórka z rozrywki ??? O tak !!! :-)))) ^(*.*)^
No nie inaczej.
Premium się skończyło.
Na odkrywcach 400-500 prezentów w plecy
BB ma nas gdzieś, bo przecież zabezpieczyli serwery przed niespodziankami.
Całe BB, oni porządnie konserwacji nie potrafią zrobić.
A już nie wspomnę o tych dziwnych przygodach na przygodach (skaczący generałowie)
Dalej płaćcie za grę, która cały czas się psuje.
Wydaliscie na klejki? No to nie macie towaru, a sprzedawca, ośmiorniczki i się śmieje z frajerów - gra się rozsypie, oni pensje mają.
Mimo, że to nie Wielkanoc, to ktoś sobie z nas niezłe jaja robi...
nieporozumienie z ta gra nic wiecej
No przecież Wam pisali, że 25 grudnia konserwacji nie będzie. Następna chyba dopiero pod koniec pierwszej połowy stycznia, jak dobrze pamiętam.Cytat:
Całe BB, oni porządnie konserwacji nie potrafią zrobić.
torton odznaki moze wymienimy:)
Kiepsko to wygląda na Twitterze ostatni wpis od BB 25 grudnia oni chyba wszyscy maja wolne.
Idiotyzm i porażką z taką sytuacją. Mogli zrobić tą konserwację i byśmy już wszyscy grali. Tak długo to jeszcze nie pamiętam, żeby nie było dostępu. A to jak nas traktują, lojalnych graczy to wariacja. Informatycy to tam pracują, tacy co ściągali żeby zaliczyć, bo wiedzy jak widać nie mają, żeby problem usunąć - przez 12 godzin. Żenada, Żenada, Żenada
Raczej nie korzystam z forum, napisałem bo tak jak pisze powyżej wcześniej się dowiem o co chodzi tutaj niż suport raczy odpisać. Dzięki za linka :)
po godzinie skoczyłem z 666 na 196 pozycję :) idzie ku lepszemu ,
podobno informatycy z bb zatruli się na wigilii firmowej i mają zwolnienie do 8 stycznia
to ile tych wątków jest ?
Piotr, mogę wrzucić mam premke :P
papa Ty lubisz 666 :)
czarno to widzę
kalendarz szlak trafi
arktyczne kopalnie złota padną ehh
najgorsze jest to że niema żadnego info żeby ludzi uspokoić
BB dajcie jakieś info !!!!!
a ktoś się zalogował?
może czas pomyśleć o jakiejś demonstracji lub liście otwartym do BB?:D
...no albo co najmniej ukamieniować kogoś hihi
pozdrawiam i czekam dalej:)
hmm chciałbym zauważyć że do poniedziałku sobie nie pogramy, napisałem do supportu i dostałem taką regułkę "Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.".... z tego wynika że chyba będziemy musieli poczekać do poniedziałku niestety :(
a ja miałam teraz 518 z 1038 i czas oczekiwania co raz dłuższy, do 1h30m nawet... a wczoraj zdaje się że było wszystko ok. Pewnie jakiś "Szczepan" przysnął na serwerze i się przegrzał :P
Juz od 2h jest do samo :/
Na stronie głównej nadal nie ma żadnej informacji , ale nie martwcie się w ramach rekompensaty dostaniemy po koszu egzotycznych owoców co nas wszystkich uszczęśliwi i zrekompensuje wszelkie straty
niech BB odkupi od każdego gracza po 100 klejnotów a kasę przekaże na cel charytatywny wybrany przez graczy :)
Tak a może, niech serwer zakupią lepszy, bądź nowy???
na nowy serwer :)
życzą mi miłej gry scr.hu/2cof/6od1e
ale jak ???
może być niemiło ale dajcie grać :D
e no ludzie zachowujcie się przyzwoicie , proszę się nie wpychać do kolejki byłem 196 jestem 219
Pan tu nie stał !
może nie odznaczyłeś obecności na liście
Zima zaskoczyła drogowców... i nie tylko :)
na jakiej liscie? papa sie pewnie nawet nie zapisal:P
To chała że od wczoraj nie mogę sie zalogować do gr, a to który w kolejce i za ile min to BZDURA!!!!!!
ZRÓBCIE W KOŃCU COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
to co on robił na pozycji 196?
Papciu też nie możesz wleść
może tak być ... wychyle się trochę może go zobaczę :D
Skrzynka już im padła dostałem info że nie dostarczono wiadomości....
A czy jest w ogóle osoba, której udało się dostać na serwer od wczoraj ?
w godzinach nocnych mimo zmniejszonej liczby graczy ( zważywszy na 4 rano) byłam przez godzinę, 41 w kolejce logowania ze 117, nie puściło.
Nie sądzę żeby puściło kogokolwiek dopóki nie podniosą serwera.
no nie mogę , nie wpuszczają mnie a woodyy nie chce mnie na listę kolejki vip wpisać