przecież wczoraj był koniec miesiąca i kwartału, ludziska dostali kasę i premie kwartalne, ciężko jest pracować na kacu
info o odpaleniu gry o 12 to zwykły żart primaaprilisowy
wszystko ruszy najwcześniej jutro rano
Wersja do druku
przecież wczoraj był koniec miesiąca i kwartału, ludziska dostali kasę i premie kwartalne, ciężko jest pracować na kacu
info o odpaleniu gry o 12 to zwykły żart primaaprilisowy
wszystko ruszy najwcześniej jutro rano
a ja oczywiscie wczoraj wlaczylam 1 dzien premki i myslalam ze rano dokoncze przygode, masakra a na 14 do pracy ide ;( poszla premka kolo nosa
"...Przerwa techniczna nadal trwa, prosimy na razie nie logować sie na serwerach gdyż nieodwracalnie znikną młyny wodne i silosy, los weteranów może również być niepewny..."
Teraz maja w Niemczech przerwe obiadowa... od 12.00 - 13.00 , czego chcecie od Nich :D
heh no prima aprillis pełną gęba nawet czat z fejsa sie posypal :D
W ramach protestu ci wszyscy nasi "ulubieni " spamerzy czatów powinni zacząć akcję na niemieckich serwerach... może wtedy ktoś by się zainteresował :/
Też włączyłem premki, mam czas premium i przygodę do skończenia. Miałem nadzieję że od 8.30 zacznę i wszystko zamknę. A tu dupa :D
Spójrzcie na godzinę Waszych postów. Zobaczycie, że chodziło im o godz. 12 czasu forumowego, a więc 13:00 naszego czasu :)
szukaja zagubionych króliczków na wyspie, bo im się nakróliczkowały :)
dzien jak co dzien po konserwie :D
Już działa, czemu siedzicie na forum??
Komuś nieźle rośnie nos...
P.S. niemiecka solidność :)
Nie no... to jest już dość.. przesadne 10 godzin konserwacji mało... nie zdziwiłabym się, gdyby było tak jak w zeszłym roku ze event będzie przesunięty o tydzień ;)
nie działa
prima aprilis bo sie pomylisz ;)
jest jasno napisane, że czasu polskiego, nie napisali tylko którego dnia :P czyli może o 12 za tydzień, może miesiąc, albo rok...
nie dziala nadal
No to w Polsce już mamy godzinę 12 :)
grają na czas? ;)
A czas forumowy to 12:17;)
dalej nie działa no naprawdę doprowadzą nas do nerwicy ;/
Po prostu im się pomyliła 12 z 24
gra nuz dziala można wbijać
rozumiem ,że prima aprilis, ale żart głupi!
mi pisze polaczenie nie powiodlo sie wiec nie dziala
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
BB_xaar
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
wreszcie..
juz jest
Aktualizacja (12:17):
mo i pieknie, event zaczne dopiero po 23 ;/ najs ;/
haha 13.30 teraz jak ja ide do pracy o tej zejbiscie ;( żal
nom kolejny raz aktywowane premium idzie w piach bo niedługo do pracy grrrr
no :> ciekawe o 13.30 co napiszą :(((((((((
o 13:30 mogą mnie cmoknąć... już dawno mnie nie będzie w domu.
mam nadzieje na dooobre prezenty :)
a teraz z innej beczki...a co z wyburzaniem?
ciekawe czy o 13,30 bedzie działac czy znowu przesuna o nastepna godzine
A mnie nic nie działa....co jest grane ?? to juz zaczyna byc mega smieszne!!!