Jak nie uciekną, czym dłużej czekamy to mniej jajec będzie
Wersja do druku
Jak nie uciekną, czym dłużej czekamy to mniej jajec będzie
mam 610 klejnotów. Kolejne 100 we wtorek. Więc mam nadzieję że event się zacznie 3 tygodnie po najbliższym wtorku - żebym przed startem zdążył uzbierać na grubasa;)
Wielkanoc za miesiąc a w eterze cisza. Przydałaby się jakaś zapowiedź, kiedy co i jak...
Pewnie zaraz po najblizszej konserwacji-konserwacji-konserwacji-..... czyli gdzies za tydzien COS sie pojawi na ten temat :)
Wielkanoc to święto ruchome... może jest coś o czym jeszcze nie wiemy i w tym roku wypadnie w czerwcu ;)
Taa, na Boże Ciało.
Wydaje mi się, że Xaar wspominał o aktualizacji pamiętnika dotyczącego Wielkanocy jakieś 2 tygodnie temu ( miała się pojawić w przeciągu dni). Ktoś tak pisał na forum. To prawda ? Czy chodziło jedynie o aktualizację dotyczącą zmian w samej grze ?
Xaar mówił tez, że ogólna aktualizacja pamiętnika developera miała nastąpić jeszcze pod koniec lutego, a tu ani widu, ani słychu, więc nie sugerujmy się tym, co ktoś mówi ;p
teraz to juz pewnie na cudach;p
Wezcie pod uwage ze Xaar tylko pisze (tlumaczy na polski) to co dostanie z centrali.
Jak sie pojawia jakis nowy komunikat, zapowiedz czy nowa strona w pamietniku developera, to pojawia sie w tym samym czasie na wszystkich serwerach (polskim, angielskim niemieckim, rosyjskim itp), wiec nie od niego zalezy KIEDY sie pojawi informacja o evencie.
Tak, ale Xaar to BB. Skoro Xaar wypowiada się w ich imieniu to znaczy, że oni coś chcą przekazać. A skoro oni robią ludzi za bozna, to nie wiem kogo tu słuchać innego :p
No dobrze, więc rano pojawiły się kolekcje na standardowej mapie, ale eventu jako takiego nie widać. O co z tym chodzi? Włączyli ten event, czy nie? Zadań żadnych nie ma, pisanek z kolekcji nie można robić...
Od razu się przyznaję, nie byłem przed wielkanocą jeszcze na testowym z czystego lenistwa, więc nie zabijajcie mnie jeszcze w odpowiedziach :)
Eventu nie włączyli, bo nie było tego w planach, zalecam czytanie forum, gdzie jest napisana lista zmian i aktualizacji na dany dzień konserwacji ;)
Event pojawi się pewnie 2 tygodnie przed Wielkanocą.
Tak jak mówiłem, leń ze mnie, a to pierwszy wątek po przebudzeniu :)
rozmowa z Xaarem na testowym
Cytat:
[15:39] BB_xaar: w poniedzialek najprawdopodobniej pojawi sie konkretny termin rozpoczecia :)
Pewnie jako wymówkę dostaniemy, że napisał "najprawdopodobniej" co oczywiście niczego nie potwierdza. Czekajcie, a kiedyś będzie Wam dane.
Za tydzien TEZ jet poniedziałek ...... :) :)
Może BB planuje event według kalendarza juliańskiego ;)
Jak jeszcze nie wiedzą kiedy go wgrają to znaczy że raczej nie zrobią tego w tym tygodniu. W sumie wygląda na to że event pojawi się niewiele przed świętami.
No to pewnie event zahaczy o majówkę, jakoś sobie nie wyobrażam wysyłania grubasów pomiędzy wódką a zakąską, gdzieś w pięknych okolicznościach przyrody
a może event będzie w 2015 roku?
Event powinien być 2-3 tygodnie przed całym wydarzeniem i kończyć się gdzieś max tydzień po nim, wtedy to ma sens, a nie jak w przypadku Halloween...
Najprawdopodobniej ruszy 1 kwietnia bo wtedy jest wtorek czyli przerwa techniczna. Jest to za 6 dni.
Ogólnie czeski film z tym eventem.
ósmy to realia a biorąc pod uwagę że to gruba konserwa to 9ty po 3cim podejściu.
Czyli od jutra event.. hm..
Jutro na rosyjskim serwerze a w srode na angielskim "przeprowadzka" 12 godzinna, wiec pewnie nie beda miec czasu na wgrywanie eventu na polskie serwery
Xaar na stronie głównej jednak twierdzi, że będzie wgrany ;)
Fakt - nie zauwazylem.
uuuuuuuuuuuu..... wgraja a po chwili ku radosci mega wypas konserwa konserwy jak to ktos juz wczesniej z osadnikow stwierdzil :)
ps: ciekawe czy do poludnia wystartuja :)
Ktoś tu robi z taty wariata:)Cytat:
Weteran: Podróżuje i odzyskuje siły 2x szybciej od zwykłych generałów (ilość jednostek: 250).
Ograniczenie: każdy gracz może posiadać maksymalnie 2 generałów tego typu, nabytych za Pisanki (limit zwiększony o 1 sztukę w porównaniu do ubiegłego roku).
Cena: 1545 Pisanek
Albo uważa nas za idiotów.
Dobrze zrobili, każdy ma szanse na zdobycie wszytkich elementów nawet jak nie grał rok temu. Niezły gest albo skok na kaske aby zakupić klejnoty dziś na pisaneczki :D
Nazwa: Pudełko z niespodziankami Pauli
Ograniczenie: Brak
Opis: Zapewnia losowe obiekty. Niech szczęście Ci sprzyja!
Cena: "145 Pisanek"???