Daj znać wszyscy się rzucimy do centrali, może grupowo coś zdziałamy :)))
Wersja do druku
Daj znać wszyscy się rzucimy do centrali, może grupowo coś zdziałamy :)))
Wszystkie inne serwery w innych krajach chodzą bez zarzutu nikt nie ma problemów a Niemiecki suport zdziwił się jak dostał ode mnie maill ze skargą , w polskim suporcie siedzi banda niedouczonych informatyków jak w ogóle mają coś wspólnego z informatyką , odpisują na maill i szukają odpowiedzi u innych suportach zadając pytania podpisując się pod użytkowników ... innego wyjaśnienia nie ma ..... bo piszesz do Niemieckiego suportu i masz odpowiedź w 5 minut i problem znika ... do polskiego -- hmmm powodzenia !!!
Haloo
Danke für die Informationen, die Sie beschrieben das problem ist uns nicht bekannt, aber wir werden versuchen, etwas über Ihr problem und finden Sie heraus, was das problem ist, was werden wir Sie umgehend informieren.
Team Die Siedler Online
Polski Supoort
Witaj
Uprzejmie informuję, że nie jest nam znany termin naprawy błędu. Wiemy, że prace w tym kierunku wciąż trwają i jak tylko będzie nam coś więcej wiadome natychmiast się z Tobą skontaktujemy.
Jeszcze raz najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz dziękujemy za wykazaną cierpliwość.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Pozdrawiamy,
Zespół The Settlers Online
Zgłosiłem do supportu i choć nie dostałem wiadomości zwrotnej to od kilku godzin mogę już normalnie grać.
Aktualizacja (06.12.2013, 21:02):
Rozwiązanie utrudnienia pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu.
BB_xaar
hahahahahha
Mi wczoraj naprawili ale duuuuuzo wysłałam wiadomości , ubolewan nad losem tych co jeszcze nie mają , event leci a pewnie naprawią po konserwie w czwartek
To już było wiadome o 19tej jak pracownicy poszli do domu.
P.S. "Niestety nie jest nam znany dokładny czas potrzebny na usunięcie problemu, jednakże pragnę zapewnić, że nasi Technicy zrobią wszystko co w ich mocy aby jak najszybciej umożliwić Tobie zalogowanie się do gry." Taaa wszystko ;)
Nic tylko powiedzieć szanownemu działowi technicznemu, jak i ekipie odpowiedzialnej za to, serdeczne ....................... końcówkę dopiszcie sobie sami.
Śmiać się chcę, wielka ekipa informatyków, która wszystkich graczy ma gdzieś, jak wspominała reszta kasę to chętnie się bierze za klej, a o graczach nie myśli. Onslow2013 muszą mordę zalać, by wpaść na pomysł.
Czas chyba skończyć z tą żenadą.
to są kpiny i żarty...co event to jakieś problemy...od dawna zastanawiam się nad rezygnacją z gry i teraz chyba dopięli swego...a już informacja o tym,że nad rozwiązaniem problemu prace zostaną podjęte w następnym tygodniu to jest przegięcie...czyli znaczy to,że do następnej konserwacji wyspa padnie i wszystko co na wyspie...ciekawe kto zwróci graczom te wszystkie straty,które w tym czasie poniosą...brak słów...po prostu żal...
Po kiego grzyba przenosilem budynek. I mam po evencie. Jedno mnie ciekawi, gdy juz naprawią błąd to czy pozwolą ludziom ktorym sie pojawil na otwarcie okienek adwentowch.
Masakra.
A juz informacja ze po weekendzie naprawia to nie wiadomo czy do smiechu czy do placzu.
W przyszłym tygodniu? Czyli jednak w Polsce nie znają pojęcia sztabu kryzysowego? Przecież tam dzień i noc teraz powinien ktoś siedzieć i móżdżyć. Jeśli oni za to nie dadzą jakiegoś solidnego wynagrodzenia, to nie zdziwię się, jeśli gros graczy opuści serwery... To przykre, zwyczajnie przykre... Nie mogą po prostu przywrócić wersji gry sprzed eventu i pooddawać ludziom zakupione po konserwie kleje (bo te pewnie znikną przy przywracaniu stanu sprzed konserwy)? Przecież maja jakieś logi etc., jakieś narzędzia te logi analizujące, łatwo będzie można porównać stan sprzed ze stanem po i podosyłać różnice... Przeciez to nie jest niezależne, małe, trzyosobowe studio w garażu, tylko ogromna korporacja!
chyba jednak garaż
Ja mam dość. Brak info cały dzień i na koniec, że przyszły tydzień. Jak rozumiem pracuje tam 1 programista. To dla mnie mogą zakończyć działalność. Info z prośbą o skasowanie konta wysłane. Może spotkamy się w innej grze. Pozdrawiam i do kolejnego kliknięcia :)
Wiesz, xaar to pewnie pisze co mu każą... niemniej ci wyżej, ci decyzyjni, mogliby się bardziej wysilić... to jak potraktowali graczy zakrawa na kpinę... smutne.
W sumie to mi wygląda tak, dobrze, że oni mają konta aktywne i tym co się udało przywrócić, a następnymi zajmiemy się w przyszłym tygodniu, w końcu i tak weekend jest:[
oj opuszcza gre... a uwazalem ten event za najlepszy, a teraz mysle o calkowitej rezygnacji z gry heh, ciekawe
Złotymi wiezami bedzie mozna handlowac?
Xaar cały czas był on-line i nic nie napisał po 21 dał wiadomość na główną i sobie poszedł, dzięki już mam rozeznanie jak działacie !!
No i zrozumiałem... To jest serwer testowy,sprawdzająile jeszcze możemy znieść,niekompetencji,olewactwa itp.
to tak samo jakby hydraulik podłączyłciepłą wodę do wc ,a pilot latał na bani
dalej by pracowali???
czas najwyższy ,żeby centrala się tym zajęła
dlaczego nie ma podane do publicznej wiadomości adresu firmy i telefonu, do ubisoftu dzwoniłam oni się nie zajmują podobno online tylko pudełkowymi wersjami, w takim razie gdzie jest napisane kto się tym zajmuje?
Proszę bardzo :D
Are you having problems with one of our games? There are several ways to get in contact with the support:
The Support Website: http://support.ubisoft.com/
The Support Facebook Page: http://www.facebook.com/UbisoftSupport
ja dzwoniłam i złożyłam zażalenie do UOKiK, a co ci da pisanie do właścicieli gry? zażalenie na szefa składasz do szefa? mądre posunięcie, gratuluje inteligencji ;-) jak taki mądry jesteś to daj namiary do osób odpowiedzialnych za grę online, bo jak na razie ciężko nawiązać z nimi kontakt
i dwa linki podali trochę Cie zlali ciekawe dlaczego? hm
jeszcze raz postaram się napisać dużymi literami ;-) firma Ubisoft do której co chwila dajesz mi namiary podobno zajmuje się tylko i wyłącznie wersja pudełkową, jeśli chodzi o grę onlinie nie zajmują się nią, taka odpowiedz usłyszałam dzwoniąc do siedziby w Niemczech, więc skoro piszesz do nich to nic nie robisz skoro oni się tym w ogóle nie zajmują ;-)
OK dobranoc Wam - Odzyskałam WYSPE - JUPI !!! dzwoncie sobie gdzie chcecie - jeden maill do suportu UBi i gites !!!!
co tam znowu LIZeszBetty??? to z brzyduli??
Lizabett to napisz co i jak zrobilas
nikt jej nie stracił co najwyżej nie ma dostępu, taa bo oni wiedza o Twoim istnieniu i pilnują twej wyspy:P:P
spoko czyli do czwartku wolne, pięknie nas załatwili
z tej sytuacji dobrego wyjscia juz nie bedzie ... co zrobia to bedzie zle ... jak nie jednej to drugiej stronie
mam nadzieje ze ktos za to odpowie, ale chyba sie łudzę
Alanka, to da, że może centrala nie jest do końca świadoma tego, co się dzieje w polskim teamie i jak polski team traktuje graczy... Bo tu juz wcale nie chodzi o awarię (choć rzeczywiście, w momencie, kiedy tak się przedłuża, to ludzie tracą te itemki, na które wydali kasę) ale o lekką zlewkę... Cały dzień zero informacji, zero kontaku z graczami... strategia strusia i piasku... jak to w Polsce.
haha ale mod tu jakis siedzi bo postow 3 strony zniklo :D
siedzi ale boi się odezwać,bo oczywiście nic nie wie i nie ma żadnej konkretnej wiadomości dla nas :/
ale wyglada na to ze Mod wykonuje swoja robote za friko lepiej niz pseudo informatycy za pieniazki...
pseudo informatycy to powinni polecieć...w każdej porządnej firmie już by za coś takiego głowy poleciały bo to jest działanie na szkodę firmy i wyrabianie negatywnej opinii o produkcie...