przychodzi baba bo lekarza
a lekarz też baba
Wersja do druku
przychodzi baba bo lekarza
a lekarz też baba
eee tam dostaniemy po balonie ;)
Aktualizacja #2 (09:56):
Prace konserwacyjne na serwerach 2-7 nadal trwają. Gdy pojawią się
nowe informacje, od razu o tym poinformuję.
w sumie to masz rację, w takim właśnie sposób upadnie ta gra. już masa ludzi odchodzi bo nudzą ich ciągłe błędy w grze...
Mahoo, jeśli takimi bezsensownymi postami nabijasz sobie liczbę postów, to gościu zrób wszystkim przyjemność i zamkn... się, a jak już musisz coś pisać to z sensem
BB kpina, kpina, kpina
No jakiś żart, miała być chwila a tu ani dostępu do gry ani żadnej inforamcji jak długo jeszcze to potrwa :(
BB_xaar
Hahaha
to tak jak z rżadem mowia i robia co chca a My możemy tylko to przetrwać
myślę że konserwa potrwa tak jak zawsze...czyli do 12.00... ale w czwartek:/
Czemu serwer nr 1 jest faworyzowany? Tego nie rozumiem, czy to fair jest!?
.... a zakończy się około godz 8:45
hmm właśnie jest 10:00 i dalej nic :/
10 i cisza na okręcie
ja też nie moge się zalogować a jest już po 10
czekajcie czekajcie już za chwileczkę już za momencik... piątek z pankracym będzie Was kręcić :)
Chyba poczekamy jednak do jutra
Gizmo09- bo BB gra na tamtym serwerze
Czym wy się przejmujecie. Dla mnie to osobiście jest to wpieniające. Powinni zacząć wcześniej bo kawa ranna z Settlersami to dobra rzecz. oczywiście pwinni napisać 3 dni wcześniej. Pozdro.
spokojnie włączą serwery gdzieś koło 12 jak ostatnio
Jest...
jest...
aktualizacja:
czyli w sumie nic o czym byśmy nie wiedzieli :)
*******ic to znikam z tej gry
proponuje konserwacje prowadzić non-stop po co my gracze mamy przeszkadzać ???
szanujmy się wzajemnie !!! pozdr.
pewnie wgrywają błędy do poprawek
Pod koniec dnia będzie taka notka:
Aktualizacja #123 (21:04):
Biadolicie jak stare baby.
Poprawka ...:
................... gorzej :D
i znowu zawiedziony z powodu konserwacji, bez prezentow z ich strony chyba sie nie obejdzie>>>
ciekawe czy wgrają wszystkie zmiany? mam nadzieję że wszystko się uda i co najważniejsze nic się nie popsuje :p
napisane ze kolo 08:45 wiec na 12:00 sie wyrobia :) pewno dadza prezent :D wiec nie ma co plakac ze maja problemy :P
poddaję się
nie ma sensu takie coś dobrze że się nie rozkręciłem i nie zainwestowałem jednak wersja beta to porażka
To chyba nie jest zbieg okoliczności. Chcą zachęcić do kupienia klejnotów podczas przerwy
troche cierpliwosci nikomu nie zaszkodzi
Wersja beta to tylko tłumaczenie.
my to zawsze na końcu ;D a wydawało sie że to pierwsze są lepsze :D
masakra jak na 2 serwer :D gdzie zawsze sa problemy nie ma sie co szczycić :D to troszke jak tragi komedia
To oczywiscie tylko gra, zabawa, ale nie zmienia to faktu, ze problem jest nie w tym czy "padna kopalnie lub gospodarka", tylko w podejsciu BB do graczy. "Gimbusem" przestalem byc jakies 35 lat temu i moze wlasnie dlatego ze jestem "stary zgredzik" mam jakies glupie fanaberie, oczekujac powaznego podejscia ze strony BB do graczy i poszanowania ich czasu. Jesli spodziewaja sie "poslizgu czasowego", to jaki problem napisac ze koniec konserwacji bedzie np o 11:00? Nie slyszalem jeszcze o zadnym przypadku, aby ktorys gracz zbulwersowal sie ze konserwacja skonczyla sie wczesniej niz zapowiedziano. Ale skoro podaje sie koniec konserwacji (nawet ze slowkiem "okolo") 8:45, to wypadalo by sie wywiazac z wlasnych slow. Niejeden gracz poswieca na ta gre czas a czesc tez pieniadze, wiec Panowie odpowiedzialni za strone technicza, troche szacunku do graczy. No chyba ze niektorzy podchodza do sprawy, ze 10:00 czy 11:00 jest na tarczy zegarka blisko godziny 9:00 (8:45), wiec w czym rzecz? Nie ma przeciez sprawy DDD
mogli by tam bujnąć worki :D